Tortát küldött a Microsoft a Firefox-fejlesztőknek

Genda Csongor Zoltán, 2006. október 30. 21:11
A Microsoft bebizonyította nagyvonalúságát a konkurens Mozillával szemben, és az Internet Explorer-Team egy hatalmas tortát küldött ajándékba a Firefox-fejlesztőknek, hogy kifejezzék elismerésüket irántuk.
Mindkét fél nemrég tette elérhetővé böngészőjük legújabb verzióját, a redmondi konszern az Internet Explorer 7-est, a Mozilla pedig a Firefox 2.0-át, amelyek számtalan újítást tartalmaznak elődjeikhez képest. A Microsoft azonban dicsérettel illette a rivális szoftvert, és egy tortát küldtek az alapítvány főhadiszállására elismerésük jeléül.

Erről az egyik Firefox-fejlesztő adott hírt blogjában, és egy fotót is közzétett a méretes csokisüteményről, amelynek tetején ez olvasható "Gratulálunk a starthoz! Szeretettel, az IE-csapat".

Az alapítvány munkatársa humorosan meg is jegyezte, hogy eleinte kétkedve fogadták a különleges ajándékot, azonban végül mégis csak kiderült, hogy a torta nem volt mérgezett.

A szoftveróriás valószínűleg azért is kedveskedett eme süteménnyel a Mozilla szakembereinek, mert tanultak tőlük, ugyanis az Internet Explorer új verziójába beépítették a Firefox-ból már rég ismert füles böngészést.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás