Arcanian Consulting: Az első hazai "Google AdWords Qualified" cég

forrás Prim Online, 2006. december 13. 12:04
Magyarországon elsőként szerezte meg a Google hivatalos kereső-specialista minősítését az Arcanian Consulting, az Arcus Interactive Group tagja. A világ első számú keresőrendszere által kiadott Google „AdWords Qualified Company” minősítés szerint az Arcanian Consulting professzionális módon tervez és kezel Google AdWords kulcsszavas keresőkampányokat, és nemzetközi szinten ismeri a rendszert, illetve a benne rejlő marketing-lehetőségeket.
Ügyfeleik számára testhossznyi előnyt jelent versenytársaikkal szemben az Arcanian által nyújtott, világszínvonalú stratégiai tanácsadás. Értékes potenciális látogatókat jelent weboldalaikon az immár a Google által is értékelt keresőmarketing-szolgáltatás. Az elismerést nemcsak a két vezető tanácsadó, Fazakas László és Sebestyén Anna személyes minősítésével (AdWords Qualified Individual), hanem a Google hirdetési rendszerében az Arcanian által sikeresen kezelt keresőkampányokkal is igazolni tudják.

„Ami Google, ami keresőkampány, ami marketing, ami testreszabott ügyfélszolgálat, az nálunk egy helyen van. Google keresőkampány ismereteinket a Google most hivatalosan is elismerte, versenyképes marketing és ügyfél-kapcsolattartási szolgáltatásainkat pedig az állandó és visszatérő partnercégek ismerik el.” – olvasható az ügynökség weboldalán található blogbejegyzésben.

A friss vizsgával rendelkező keresőmarketing ügynökség olyan, a hazai piacon még nem használatos eszközök értékeivel és alkalmazási lehetőségével is tisztában van, mint például a mobiltelefonos Google hirdetések. Kiváló befektetési megtérülést hozó megoldásaik profizmusát nemcsak az Arcanian visszatérő ügyfelei, hanem a Google is magasra értékeli.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új raktárbázisba költözött a MediaMarkt

A MediaMarkt vásárlóinak száma a korábbi évek többszörösére növekedett. A fokozott igények teljesítése és a kiszolgálás minőségének további javítása érdekében a társaság új raktárbázis mellett döntött.

2019. szeptember 15. 10:43

Még biztonságosabbá vált a bankolás a Budapest Banknál

A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik. 

2019. szeptember 15. 09:48

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

2019. szeptember 14. 09:04

A DRAM gyártók TOP10-es listáját utcahosszal a Kingston vezeti

A TrendForce piackutató cég divíziójaként működő DRAMeXchange nemrég hozta nyilvánosságra top 10-es listáját 2018 legmeghatározóbb DRAM-szállítóiról, amelyen a Kingston Technology az első helyen szerepel 72,17 százalékos piaci részesedéssel. A vállalat így már 16. éve áll a rangsor élén. 

2019. szeptember 14. 08:18

IBM-mel gyorsítják a digitális transzformációt Délkelet-Európa vezető pénzintézetei

Egyre több délkelet-európai országban bővül az internetes bankolás lehetősége. A technológiai fejlődés, új szabályozások mind-mind hatással vannak a bankszektor digitalizációjára.

2019. szeptember 13. 15:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás