Mobiltelefon felcsavarható kijelzővel

Genda Csongor Zoltán, 2007. február 6. 20:54
A jövő héten megrendezésre kerülő barcelónai 3GSM nemzetközi hírközlési szakkiállításon bemutatásra kerül egy olyan mobil, amelynek különlegessége, hogy annak kijelzőjét fel lehet csavarni.
A Telecom Italia és a Polymer Vision cégek még az idén forgalomba hozzák a Cellular Book névre keresztelt készüléket, melynek 5"-es érintőkijelzőjét használatkor egyetlen mozdulattal ki lehet húzni a mobil belsejéből. Az eszköz egyelőre színes képeket nem tud megjeleníteni, de újságcikkek illetve más szövegalapú dokumentumok olvasása lehetséges azzal. A gyártó közleménye szerint hamarosan elkészül a színes kijelzős modell is. A készülék 4 gigás tárolókapacitással rendelkezik, a számítógépekkel Mini-USB-porton keresztül kommunikál, és támogatja az az UMTS és EDGE hálózatokat is.

A mobiltelefon akkumulátora egyetlen feltöltéssel tíz napra elegendő energiát biztosít a felhasználóknak, ezzel kapcsolatosan azonban pontosabb információt nem közölt a gyártó. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a Cellular Book a kereskedelmi forgalomban, és annak várható áráról sincs adat.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

45 díjat kapott a HONOR az idei MWC-n

A HONOR az idei MWC-n mutatta be új, mesterséges intelligencia-alapú stratégiáját, és bejelentette többek között a HONOR Magic6 Pro-t és a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t érkezését is. Új készülékeit és technológiáit a nemzetközi sajtó is elismerte: 45 díjjal jutalmazta a céget.

2024. március 1. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30