Újabb Microsoft elismerés a rEVOLUTION-nek

forrás Prim Online, 2007. február 27. 09:19
Az idei évben – immár másodszor – Kiváló Business Solutions Partner minősítéssel díjazta a Microsoft Magyarország a rEVOLUTION Software-t a 2006-ban nyújtott teljesítménye alapján. A vállalat a Microsoft Dynamics NAV eladások darabszámát tekintve a 2. helyezést, az eladások értékét tekintve pedig a 3. helyezést szerezte meg a népes partneri mezőnyben. A díj odaítélésében az év során értékesített licenszek darabszáma mellett a cégvezetők következetes építő munkája és a vállalat specializációk terén felmutatott eredménye is szerepet játszott.
A Microsoft Magyarország Kft. Üzleti Megoldások (MBS) üzletága 2007. február 22-én tartotta éves partnertalálkozóját, amelyen több tucat cég képviseltette magát. A tavalyi évi üzleti eredmények alapján idén a rEVOLUTION ismét kiérdemelte a Kiváló Business Solutions Partneri címet.

A rEVOLUTION Software mintegy három éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt– számos esetben cégcsoportoknál végzett projektekben – több mint 40 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert. A vállalat új ügyfelei közt elsősorban a termelő és építőipari szektorban működő cégek találhatók, köztük a Suha Kft és az Akksi Kft.

A rEVOLUTION Dynamics NAV-val elért sikerének hátterében többek között a következetes építő munka valamint a specializáció áll, amely révén egy-egy iparág igényeinek alapos ismeretében a cég többet nyújthat az ügyfeleknek a versenytársaihoz képest. A rEVOLUTION a piac több szegmensének felmérését követően a ruhaipari cégeknek illetve az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában működő cégek számára fejlesztett ki egyedülálló megoldásokat, amelyek alkalmasak az e cégtípusoknál a hagyományos vállalatirányítási igényeken kívül megjelenő feladatok ellátására.

A cég emellett az eredmények növelése érdekében az elmúlt évben is tovább növelte az ERP területen dolgozó csapatát, illetve az EU-s források elérésében is segítette a Dynamics NAV-ot beszerző vállalatokat pályázati anyagokkal illetve pályázatírói szakértői háttérbázissal.

A rEVOLUTION 2006-ban mintegy 200 millió forint bevételt könyvelhetett el ERP értékesítésből, amely így meghaladta a forgalom 40%-át. A vállalat 2007-ben újabb erőforrásokat fordít az ERP üzletágának további fejlesztésére, amelytől azt várja a cég, hogy dinamikusnövekedés mellett a Dynamics NAV értékesítések elérik a 350 millió Ft-ot, a teljes ERP bevétel pedig a 400 millió forintot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30