Kiemelkedő évet zárt a Vatera.hu Kft.

forrás Prim Online, 2007. március 13. 08:43
A Vatera.hu, Magyarország vezető online aukciós piacterének forgalma rendkívül dinamikus ütemben növekedett 2006-ban is. Az elmúlt évben a weboldal átmenő forgalma megközelítette a 4,9 milliárd forintot. Ez az előző évi 2,7 milliárdos átmenő forgalomhoz képest több, mint 80%-os növekedést jelent. A Vatera.hu felhasználóinak száma jelenleg közel 300.000, míg az oldalon lévő egyedi aukciók száma meghaladja a félmilliót.
A Webaudit által mért oldalletöltések és egyedi látogatók száma is jelentősen nőtt. Az adatok árulkodóak olyan tekintetben is, hogy a Vatera.hu az elmúlt időkben egy közösségi oldal szerepét is betölti – "vaterázni" divat és szórakozás is lett egyben. Egyre többen hódolnak
hazánkban ennek a szenvedélynek. A plázák, áruházak unalmas vásárlásának helyét fokozatosan átveszi a sokkal izgalmasabb vaterázás, mely egyszerre jelenti az olcsón vásárlást és az aukciók izgalmát. Érdekes mutató, hogy a Google által publikált adatok szerint 2007. januárban a Vatera volt a 6-ik legnépszerűbb keresési kulcsszó Magyarországon. (Forrás: http://www.google.com/press/intl-zeitgeist.html#hu )

A piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók  és vevők egymásra találását segítse az interneten keresztül. A piactér felhasználói egyaránt lehetnek a termékek eladói és vevői is. A Vatera.hu ügyfelei lehetnek mind magánszemélyek, mind gazdasági társaságok. A gazdasági társaságok esetében az elfekvő árukészlet gyors és hatékony kiárusítása, illetve költséghatékony webshop üzemeltetése a legjellemzőbb cél. Felhasználók gyakorta értékesítenek használt, megunt termékeket, „ki nem bontott" ajándékokat, de sok gyűjtő (bélyeg, könyv, régiség, stb.) találkozóhelye és fóruma is a Vatera.hu. A weboldal a ritka vagy kedvező árú termékek ideális lelőhelye.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Növekedés jellemezte a Huawei első negyedévét

A Huawei Technologies közzétette idei első negyedéves, nem auditált üzleti eredményeit. A cég árbevétele 2019 első három hónapjában elérte a 179,7 milliárd jüant, amely 39 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A vállalat nettó profitrátája nyolc százalék volt, ami enyhe növekedést jelent 2018 első negyedévéhez viszonyítva.

2019. április 26. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

2019. április 9. 12:46

Elindult a jelentkezés a Nagy Digitális Kalandra

2019. április 2. 08:54
cloudappsportal.com