5 hasznos fotózási tipp a HONOR-tól a borús évszakra

forrás: Prím Online, 2023. október 12. 14:43

Az ősz beköszöntével egyre rövidebbek a nappalok, ráadásul még napközben sem süt állandóan a nap. A nyári meleget és ragyogást a felhős, borús, esős időjárás követi, a laza ruhákat a melegebb öltözet, a meleget a folyamatos lehűlés. Az új évszak azonban számos új fotózási lehetőséggel kecsegtet, a HONOR pedig hozott pár tippet ehhez!

 

Keressük a növényeket!

 

A város monokróm szürkeségében – vagy épp mellette – számos olyan helyszín van, amely kiváló lehetőségnek bizonyulhat. A narancssárgás-barnás színekbe öltöző parkok, a lehullott levelekkel és termésekkel teli kirándulóhelyek vagy a szabad tájképekkel szolgáló kilátóhelyek mind remek lehetőségek arra, hogy elsüssünk pazar fotókat! Merészkedjünk ki és kutassuk fel a legjobb lehetőségeket!

 

Vár állott, most kőhalom…

 

Az emberi építmények is kiváló alanyként szolgálnak, főleg, ha kirándulunk egyet várak, bástyák, tornyok és egyéb középkori épületek helyszínein. Az ősz színvilága sajátos hangulatot kölcsönöz ezeknek az alkotásoknak, amik nem csak szép fotóalanyok, hanem érdekes elemei a történelemnek is. A HONOR Magic5 Pro széles látószögű, 50MP-es hátlapi kamerája ráadásul tökéletes arra, hogy a teljes látkép belekerüljön fotóidba!

 

 

Vízből sosem elég!

 

Magyarország tele van gyönyörű tavakkal, folyókkal és patakokkal, amik pazar lehetőségeket kínálnak a fotózásra. Az álló- vagy folyóvizek tükröződései mind-mind más eredményt hozhatnak, főleg, ha megtaláljuk a tökéletes szöget és az ideális fényviszonyokat. Egy tükröződés másvilági, mesebeli hangulatot kölcsönözhet képeinknek, és nagy eséllyel nem kell messze mennünk érte, akár városban élünk, akár nem.

 

Keressük a többieket!

 

Az ősszel együtt az emberek ruhatárukat is lecserélik, öltözeteiknek köszönhetően teljesen más életképek születhetnek. A rövidujjúakat pulóverek váltják, szandál és papucs helyett cipők és bakancsok jönnek, továbbá megjelennek a sálak, sapkák és kesztyűk is. Ezek az új anyagok és textúrák fantasztikus fotókkal szolgálhatnak, akár közeli felvételeket készítünk családunkról vagy barátainkról, akár távolabbról szeretnénk belesűríteni az élet morajlását. A HONOR Magic5 Pro kamerarendszere itt is remekel, ugyanis a beépített technológiáknak köszönhetően a mozgásban lévő alanyokat is kiválóan örökíti meg, ráadásul abban a pillanatban, amikor lenyomjuk a gombot a fotókészítéshez.

 

Nézzünk körbe otthon!

 

Akkor se csüggedjünk, ha a borús idő nem igazán vesz rá arra, hogy kimozduljunk otthonról. A házi őszi dekoráció, a közeli utcácskák, parkok vagy ha van, a kert mind szuper opciókkal várnak. Készíthetünk közeli képeket otthonunk melegéről, vagy az erkélyről, udvarról kukkanthatunk ki a nagyvilágba, egy teljesen más perspektívából örökítve meg azt. Otthonunkból is egy nagy világ nyílik, és remek lehet azt is megörökíteni.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB energiagazdálkodási megoldást vezet be az ivóvíz- és szennyvízágazatban

Az ABB bevezette az ABB Ability OPTIMAX energiagazdálkodási megoldását az ivóvíz- és szennyvízágazat számára, melynek segítségével az üzemeltetők meghatározhatják a telephelyeken belüli elkerülhető energiaveszteségeket. A digitális optimalizáló eszköz több eszköz összehangolt vezérlésével, valamint az adatok és a folyamatok láthatóságával csökkentheti az energiafelhasználást és az energiaköltségeket.

2024. február 29. 12:59

A kiberbiztonság üzleti felelősség, nem csupán informatikai feladat

Téves az az elképzelés, hogy a mai technológiai környezetben – gondoljunk csak a mesterséges intelligencia ugrásszerű fejlődésére – bármilyen vállalati érték biztonságban van az optimális kibervédelmi feltételek megteremtése nélkül. Míg korábban ennek kiépítése vagy elhanyagolása kizárólag a vezetők kezében volt, ez most megváltozik. Négy és fél évvel a hatástalannak bizonyuló NIS irányelvet követően az Európai Unió 2022-ben elfogadta és kihirdette a szélesebb kört érintő NIS2 irányelvet. Bár a kibertan törvény hatályba lépésének dátuma október 18-a, de az érintetteknek már most el kell kezdeniük a felkészülést, hogy a kijelölt határidőre képesek legyenek megfelelni az elvárásoknak.

2024. február 29. 11:33

A Provim lett a hazai fődíjas a Schneider Electric fenntarthatósági versenyén

Második alkalommal hirdette meg Magyarországon a partnerei fenntarthatósági törekvéseit és eredményeit elismerő Sustainability Impact Award for Partners (SIAP) pályázatát a Schneider Electric. Az idei díjátadón három vállalkozás vehetett át elismerést, a fődíjat a KÉSZ Csoporthoz tartozó Provim Kft. nyerte el, így hazánkból ők vesznek részt a megmérettetés európai fordulójában. 

2024. február 29. 10:05

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Ezt a 10 elektromos autót övezi a legnagyobb figyelem 2024-ben

Az elektromos autók a vállalkozások körében is egyre népszerűbbek, egy friss felmérés szerint a hazai cégvezetők közel fele cserélné járműflottáját elektromosra három éven belül. Ezek az új típusú járművek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos benzines vagy dízelüzemű autókkal szemben, a közvetlen gazdasági érvektől kezdve a környezeti fenntarthatóságon át a technológiai lehetőségekig. Mindezek mellett a vállalkozások most jelentős állami támogatást is kaphatnak tisztán elektromos autók beszerzésére. Az ALD AUTOMOTIVE | LEASEPLAN most összegyűjtötte azokat a modelleket, amelyeket a legnagyobb figyelem övezi idén hazánkban.

2024. február 28. 19:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30