Tökéletes, élethű grafika az új Asus grafikus kártyával

forrás Prim Online, 2007. május 19. 10:07
Az ASUS bemutatta az új EAH 2900XT/G/HTVDI/512M grafikus kártyát, mely a legújabb AMD HD2900XT grafikus processzorra épül. Az új ATI Radeon HD 2900 GPU és a DirectX 10 teljesítménye tökéletes hanghatást és vizuális élményt nyújtanak a HDMI támogatás és az Avivo HD technológiának köszönhetően, így a játékosok kivételes minőségben élvezhetik a játékot. A bemutatott ASUS EAH2900XT négy szenzációs játékkal kerül a boltokba, ezek közé tartozik a régóta várt akciójáték, a S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl, és a Valve „The Black Box” játékcsomag, mely további három nagyszerű játékot tartalmaz: Half Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 és Portal.
Kizárólag az ASUS EAH2900XT-hez: négy szenzációs játék

S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl a THQ-tól

Az ASUS EAH2900XT számos előnye mellett a vásárlókat olyan játékok is csábítják, mint a THQ és a GSC Game World elismert FPS akciójátéka, a S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl. „A S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl hihetetlenül látványos és élvezhető FPS akciójáték, mely így igen nagy teljesítményű grafikus kártyát és tökéletes képminőséget igényel a játék teljes élvezetéhez,” mondta Ian Curran, a THQ International alelnöke. „ASUS EAH2900XT tökéletesen megfelel erre a célra, ezért nagyon örülünk, hogy a S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl az ASUS felsőkategóriájú grafikus kártyája mellett szerepelhet.”

„The Black Box” a Valve-tól

A Valve egy utalványt mellékel a kártyához: ez a„The Black Box” csomag, mely további három későbbiekben megjelenő ajándékot tesz elérhetővé, a Half Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 és Portal játékokat. Ezek a Steam segítségével, a Valve online platformján keresztül lesznek letölthetők 2007-es, későbbi megjelenésük után. Addig a felhasználók a Valve Day of Defeat játékát élvezhetik.

Teljes DirectX 10 és Windows Vista kompatibilitás

Az ASUS EAH2900XT az AMD legújabb ATI Radeon HD 2900XT grafikus processzorára épül, mely kiváló grafikai teljesítményt, tökéletes megbízhatóságot és a Windows Vista lenyűgöző játékélményét kínálja. A legújabb ATI Catalyst szoftver a grafika, a videók és a kijelzők könnyed beállítását szolgálja, illetve automatikusan konfigurálja az optimális rendszerbeállításokat a DirectX 10-nek és a Windows Aero felhasználói felületének megfelelően.

Különleges ASUS funkciók a változatos grafikai élményhez

Az új ASUS EAH2900XT termékcsalád Splendid Intelligens Képjavító technológiával is rendelkezik, mely kizárólag az ASUS termékeknél található meg. A Splendiddel, az ASUS grafikai kártyák élénk képeket képesek létrehozni az emberi szem számára a legmegfelelőbb megjelenítéssel. A Splendid a még élesebb képminőség érdekében az AMD Avivo HD csúcstechnológiáját alkalmazza.

A mellékelt játékok mellett az ASUS EAH2900XT a különleges ASUS Gamer OSD-vel is rendelkezik. Ezen funkció segítségével a játék közben is lehetőség van tuning- és chatbeállításokra, így a felhasználók mindig akkor változtathatják a teljesítményt, amikor valóban szükségük van rá.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09