A Cisco felvásárolja a BroadWare Technologiest

forrás Prim Online, 2007. május 25. 09:22
A Cisco végleges megállapodást kötött az IP alapú videomegfigyelő rendszerek piacvezetőjeként számon tartott BroadWare Technologies felvásárlásáról. A BroadWare szoftvereivel webes megfigyelésre és felügyeletre, illetve a hang- és videoanyagok rögzítésére és tárolására nyílik mód, a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók pedig bárhonnan hozzáférhetnek ezekhez az anyagokhoz.
A felvásárlásnak köszönhetően a technológiát alkalmazó Cisco ügyfelek bárhonnan egyszerűen elérhetik az élő és rögzített felügyeleti videofelvételeket, így könnyebben válaszolhatnak például egy-egy nyomozás során felmerülő kérdésekre, és gyorsabban juthatnak el az esetek megoldásáig. Az ügylettel számottevően bővül a Cisco már meglévő videomegfigyelő termékeinek kínálata, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes átállást az analóg megfigyelőrendszerekről a digitális hálózati megoldásokra.

A különböző alkalmazások IP-hálózati platformon történő egyesítésével a cégek és intézmények könnyűszerrel integrálhatják és szinkronizálhatják videorendszereiket más biztonsági és védelmi rendszerekkel, illetve üzleti alkalmazásokkal is. Mindez új, innovatív funkciók bevezetését teszi lehetővé, és a lehető legnagyobb mértékben hasznosítja az élő- és rögzített üzemmódú videomegfigyelésben rejlő lehetőségeket, legyen szó kereskedelmi vagy nagyvállalati fiókirodákról, épületegyüttesekről, vállalati központokról vagy közszolgálati rendszerekről.

„A Cisco a videomegfigyelési infrastruktúrák piacán azonnali és nagymértékű növekedési lehetőséget lát, ami viszont megkívánja az IP alapú és az analóg rendszerek együttműködését” – nyilatkozta Marthin De Beer, a Cisco új technológiákért (EMTG) felelős alelnöke.

A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének negyedik negyedévében, 2007. július 27-ig kerül sor. A megállapodás további feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

A BroadWare-t 1995-ben alapították, és 38 alkalmazottat foglalkoztat a kaliforniai Santa Clara és a virginiai McLean városában.

A tranzakció eredményeként a BroadWare személyi állománya és termékei a Marthin De Beer alelnök hatáskörébe tartozó EMTG részleghez kerülnek majd.
Kulcsszavak: +céginfo Cisco

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

125 millió 25 televíziónak

Huszonöt televízió kap közel 125 millió forintos támogatást a rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulóján. E heti ülésén – többek között – erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium ezen kívül a Keszthely 93,4 MHz közösségi használatára a Mária Rádió szolgáltatóját hirdette ki a pályázat nyertesének, továbbá nyilvántartásba vette egy szombathelyi és egy szentesi frekvencia pályázati felhívását. A testület elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet félévi beszámolóit is.

2019. szeptember 18. 19:53

Világszerte 100 milliónál tart a Lime e-rolleres utak száma

A zöld közlekedési megoldásokat kínáló mikromobilitási szolgáltató összesen 9000 tonnával csökkentette a városi közlekedésből származó CO2-kibocsátást a világ több mint 120 városában. Budapesten kiemelkedően magas az elektromos rollerek iránti érdeklődés, a felhasználók átlagosan 14 perces utakat tesznek meg a Lime környezetbarát járműveivel.

2019. szeptember 18. 19:45

Steve Wozniak előad Budapesten

Steve Wozniak, az Apple társalapítója is látható lesz a CIB Bank és anyavállalata által szervezett Novathon konferencián, amely a korábbi hackathon formátum helyett idén a pénzügyi innováció és a digitális kultúra átalakulásának regionális seregszemléjeként tér vissza.

UPGRADE: A rendezvényre ma indult a regisztráció, amelyet néhány órával később le is kellett állítani, mivel minden belépő elkelt. www.facebook.com/novathonwithcib/ 

 

2019. szeptember 18. 15:08

Új felsővezetők a KPMG-nél

16 év után új vezérigazgatója lesz a KPMG magyarországi irodájának. 2019. október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a stafétát a vezető partneri pozícióban. Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, illetve egyben a helyettes vezető partneri pozíciót is ő tölti majd be.

2019. szeptember 18. 14:32

Új Oracle megoldások

Az Oracle OpenWorld 2019 konferencia második napján számos új megoldást jelentettek be: mostantól elérhető az Oracle AI-vezérelt hangasszisztens, új CX platform és új ERP tulajdonságok is.

2019. szeptember 18. 11:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás