Új internetes hírportál indult Békésben

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 5. 08:20

Hír6 néven új internetes hírportál indult Békés megyében - jelentette be a kiadó Hír6 Kft. ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón hétfőn, Békéscsabán.

Az új hírportál mögött egy magyar számítástechnikai cégcsoport áll, de a kiadó néhány munkatársai is kisebbségi tulajdonosa a kft.-nek - mondta Bod Péter. Elmondta: az új portál stratégiai megállapodást kötött, mások mellett a Népszabadság internetes hírportáljával, ami a hírcserére vonatkozik.

A sajtótájékoztatóba ezért elektronikus úton bekapcsolódott Vörös T. Károly, a Népszabadság főszerkesztője is, aki elmondta, hogy az együttműködéstől azt várja, hogy több Békés megyei olvasója lesz lapja hírportáljának, ugyanakkor ezzel párhuzamosan segítik a Hír6-ot információkkal.

A hírekről szólva Bod Péter elmondta, hogy a kiadó pártatlanságra törekszik, és sok, kiegyensúlyozott véleményt kíván megjeleníteni. A portál szerkezetére utalva hozzátette: több száz portált tanulmányoztak előzetesen, és ez alapján egy klasszikusan áttekinthető, tiszta formát találtak. A lap a hírek mellett teret nyújt a blogereknek, de lehetőség lesz az olvasók véleményének megjelenítésére is. A hírportál egyelőre öt munkatárssal indul, ám mint mondta, folyamatoson tovább fog bővülni a szerzőgárda.

Kulcsszavak: onlineszolg média újság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás