Az Oracle 2007-es Partner Díjának nyertesei

forrás Prim Online, 2007. június 5. 12:55

Az Oracle Hungary az idei pénzügyi évének végén hét kategóriában osztotta ki díjait azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

Az Oracle növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető, mivel a cég forgalmának fele partnerein keresztül folyik be. A vállalat ezért fontosnak tartja, hogy a partnerdíjakkal minden évben az egész iparág előtt elismerje a kiemelkedő szakmai teljesítményeket.

„Az Év Felfedezettje” kategória nyertese a PPT Tanácsadó Kft, amely az üzleti intelligencia megoldások területén ért el kiemelkedő eredményeket. A PPT az Oracle BI Enterprise Edition üzleti intelligencia csomagját különféle vállalatirányítási rendszerekhez illesztve végez sikeres projekteket, és segíti elő az üzleti adatokból a hasznos információk, elemzések előállítását.

„Az Év Leginnovatívabb Partnere” a RollComm lett, amelynek Rollpay megoldása újszerű megközelítéssel teszi lehetővé a bankok számára, hogy mobil fizetési szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek. A cég az egyszerű, gyors fizetést kínáló, Oracle technológiára épülő megoldásáért érdemelte ki az elismerést.

„Az Év Alkalmazás Partnere” díjat az e-Best Tanácsadó Kft. kapta, amely a kkv piacon a JD Edwards vállalatirányítási rendszer értékesítésével számos új ügyfélre tett szert és folyamatosan kiváló üzleti eredményeket ért el. Az e-Best több iparágban is a közepes méretű vállalkozások meghatározó vállalatirányítási rendszerévé tette a JD Edwards alkalmazáscsomagot.

Az „Alkalmazások Oracle platformon” díj a BSoft Informatikai Kft.-hez került. A BSoft az elsők között fejlesztett ki Oracle üzleti intelligencia technológiai platformon alapuló ágazat-specifikus alkalmazást. A cég kórházaknak és más egészségügyi intézményeknek nyújt vezetői információs megoldásokat, és rövid idő alatt kiváló eredményeket ért el az új alkalmazással.

„Az Év Disztribútori különdíját” idén a Meditcom Kft. kapta. A DNS Hungária különdíját azzal nyerte el, hogy sikeresen helyezte át Oracle technológiai platformra a Meditcom nevű integrált egészségügyi megoldását, amellyel eredményesen szerepelt a Hefop pályázatokon.

„Az Év Élenjáró Technológiai Partnere” díjat az Astron Informatikai Kft. kapta az Oracle TimesTen memóriában működő adatbázis-kezelőről felhalmozott szakmai ismeretekért. A TimesTen az Oracle által 2005-ben felvásárolt és azóta továbbfejlesztett adatbáziskezelő, amely a valós idejű működést igénylő vállalatok igényeire ad választ. Az Astron ezen a területen rövid idő alatt hazai szakértővé képezte munkatársait, így a TimesTen magyarországi értékesítésében kiemelkedő szerepet vállal.

„A Legnagyobb Licencforgalmú Partner” a Freesoft Nyrt. lett, a vállalat a 2007-es pénzügyi évben a partnerek közül mind az alkalmazás, mind a technológiai területen a legnagyobb licencforgalmat érte el.

Az Oracle Partner Programról röviden


Az Oracle Partner Program célja, hogy a viszonteladókat és a minősített Oracle partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a vállalati szoftverek piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az Oracle megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, kiépítésében. Az Oracle partnerhálózatának világszerte 17 700, Magyarországon 250 tagja van.

Kulcsszavak: Oracle-hu +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

A HMD Global egy Nokia 3310 tortával ünnepli 5. születésnapját

Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

2021. december 1. 20:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59