Xonar D2: Új generációs hangkártya az Asustól

forrás Prim Online, 2007. június 14. 18:10

Az ASUS Xonar D2 olyan új generációs hangkártya, mely a megszállottak számára is tökéletes hangzást, a játékosoknak a legjobb 3D-s effektekhez szükséges elhelyezést biztosít, és mindenki számára élvezhető zenehallgatást kínál akár útközben is.

Az ASUS, az alaplapok és grafikus kártyák vezető gyártója, bemutatta új termékcsaládjának első tagját: az ASUS Xonar D2 7.1 hangkártyát. Az új hangkártya AV200 audiochipre épül, mely nem csupán kivételes hangminőséget kínál, de több hangminőség-javító technológiát is támogat, mint a Dolby és DTS, így számítógépünkből könnyen varázsolhatunk kiváló hangminőséget kínáló otthoni médiacentert.

Kivételes hangminőség


Az ASUS Xonar D2 118 dB jel-zaj arányt (SNR) biztosít a ki- és bemenetnél egyaránt, ami a legjobbnak számít a PC-k nagy részének hangminőségénél. A piacon kapható hagyományos hangkártyákkal szemben, melyeknél a legnagyobb SNR érték csak az elülső oldali hangszóróra vonatkozik, a Xonar D2 118 dB hangminőséget kínál minden 7.1 csatornán.

Dolby és DTS a teljes multimédiás élvezetért

A kiváló hangzás mellett, a Xonar D2 támogatja a Dolby és a DTS hangtechnológiáit, így tökéletes hangzást biztosít multimédiás tartalmakhoz. Támogatja a Dolby Digital Live funkciót, mely a PC vagy játék audiotartalmát Dolby Digital formátumba konvertálja. A Dolby Headphone funkciónak köszönhetően tökéletes hangzást kapunk fejhallgató használatakor is. A Dolby Virtual Speaker élethű hangzást biztosít sztereo hangszórókon keresztül, a Dolby Pro Logic IIx pedig 7.1-es hanggá alakítja a sztereo vagy 5.1-es jeleket. A DTS Interactive a valós idejű AC-3 dekódolást biztosít, a DTS NEP:PC pedig a sztereo hangzást terjeszti ki több csatornára.

A legjobb 3D-s hang a játékokhoz

A Xonar D2-n található beépített technológiák lenyűgöző hangminőséget és 3D-s hangzást biztosítanak a 3D játékokhoz. A DirectX technológia a hangokat a 3D alkalmásokhoz és 4, 5.1 vagy 7.1-es hangszóróknak megfelelően alakítja át.

Készítsen biztonsági másolatot kedvenc zenéiről és hallgassa azokat útközben is


A Xonar D2 a „Portable Media Processor” különleges alkalmazással rendelkezik. Ez a funkció a beépített ALT (Analog Loopback Transformation) áramkörnek köszönhetően csaknem teljesen tökéletesen analóg hangrögzítést biztosít digitális zenefájlokból.

Kulcsszavak: Asustek Asus ASUS hangkártya

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50