Közösségi oldal Corel-használóknak

forrás Prim Online, 2007. június 18. 16:24

A Corel bejelentette, hogy elindítja a http://CorelDRAW.com internetes site-ot, a CorelDRAW termékcsalád felhasználói részére létrehozott új online közösségi oldalt, amely magában foglalja a CorelDRAW Graphics Suite-t, Corel DESIGNER Technical Suite-t és a Corel DRAWings-t. Ez az új közösségi oldal a Corel által indítandó, a különböző közösségi felhasználók megsegítésére létrehozott oldalak közül az első.

A Corel által a független, felhasználó-generált tartalmak cseréjét elősegítő oldalon a világ bármely pontján élő felhasználók információt cserélhetnek, tanácsot kérhetnek más felhasználóktól és megismerhetik egymás munkáit. A CorelDRAW.com oldalon tervező specialisták és hobbi felhasználók egyaránt használhatják a különböző fórumokat, írhatnak blogot, és kereshetnek a képgalériák gyűjteményében. A nemzetközi közönség számára a fórumok angol, francia, német és spanyol nyelveken elérhetők.

„Amióta néhány héttel ezelőtt elindítottuk az oldalt, nagy izgalommal követjük nyomon a közösségi oldal tagjaitól érkező félelmetes mennyiségű visszajelzést. Néhány napon belül több száz aktív látogató volt a CorelDRAW.com oldalon. Ezt a független, nyílt fórumot a Corel a CorelDRAW termékeket használó közösség számára hozta létre, s megalkotott ezzel egy olyan találkozóhelyet, amely magát tölti meg tartalommal. Itt ugyanis a felhasználók megvitathatják kedvenc terméküket és megmutathatják másoknak is mindazt a bámulatos munkát, amit Corel szoftverük segítségével készítettek” – mondta Gerard Metrailler, a Corel grafikai szenior termék menedzsere.

A Corel meghívja a CorelDRAW termékcsalád felhasználóit, hogy látogassanak el a CorelDRAW.com oldalra új információkért, és kérjenek tanácsot különböző művészeti ágakban tevékenykedő Corel grafikai szoftver guruktól. Az internetes oldalon folyó fórumviták lefedik a Corel legkülönbözőbb grafikai termékeit, mint a CorelDRAW, CorelŽ PHOTO-PAINTŽ, Corel PowerTRACEŽ, Corel DESIGNER vagy a Corel DRAWings. A felhasználók visszajelzése és tapasztalatai mindig is nagyon fontosak voltak a Corel termékfejlesztői számára. Ez az új közösségi oldal a várakozások szerint segít a felhasználók munkafolyamatainak pontosabb megértésében és ezáltal speciális igényeik feltérképezésében.

Kulcsszavak: website web2 Corel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59