Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet

forrás Prim Online, 2007. december 6. 16:12

Ügyfélszolgálatot és számítástechnikai szaküzletet nyitott az EnterNet Nagykanizsán, a mai napon nyílt Kanizsa Centrumban. Az EnterNet most nyíló ügyfélszolgálatán a vállalat összes szolgáltatása megvásárolható, második szaküzletének kínálatában pedig a számítástechnikai termékek mellett digitális fényképezőgépek és videokamerák is megtalálhatók.

Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet. A mai napon átadott nagykanizsai Kanizsa Centrumban az EnterNet teljes szolgáltatáspalettája elérhető az ügyfelek számára, illetve ezentúl lehetőségük lesz az EnterNet ügyfeleknek a személyes ügyintézésre is.

Az EnterNet ügyfélszolgálata mellett megnyitotta második számítástechnikai szaküzletét is. A nagykanizsai EnterNet szaküzlet termékkínálatában megtalálhatók a monitorok, nyomtatók, PDA-k, notebookok, asztali számítógépek és egyéb hardver termékek mellett a digitális fényképezőgépek és videokamerák is. A vállalat reményei szerint a vidéki nagyvárosok közül elsőként Nagykanizsán nyílt számítástechnikai szaküzlet után a jövőben további EnterNet üzletek nyílhatnak más nagyvárosokban is.

„Nagykanizsai ügyfélszolgálatunk és szaküzletünk megnyitása egy következő meghatározó lépcsőfok lehet az EnterNet történetében.” – mondta Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke. „Az internet szolgáltatás mellett más területeket is kerestünk, ahol piacra léphetünk. A már korábban elinduló EnterNet műszaki online áruház mellett másik lehetőségnek a számítástechnikai szaküzletek nyitását tartottuk. A budapesti EnterNet-Dell márkabolt és bemutatóterem sikeressége igazolta feltevésünket, ezért döntöttünk következő lépésként a vidéki nagyvárosok felé nyitás mellett. Nagykanizsai boltunk reményeink szerint igazolja, hogy ez irányba is valóban érdemes tovább fejlődni, és idővel újabb EnterNet szaküzletek nyílhatnak meg más vidéki nagyvárosokban is.”

Kulcsszavak: EnterNet Enternet +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39