Carnation: eFestival duplázás

forrás Prim Online, 2007. december 8. 18:14

Az idén hetedik alkalommal megrendezett eFestivalon a Carnation két kategóriában is első helyezést ért el: a Wukiland microsite az eSzórakozás, míg az MTV50 portál közérdekű információ szolgáltatás kategóriában szerzett első helyet.

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) szervezésében megrendezett online és multimédia versenyre közel száz alkotást neveztek, a szakmai zsűri végül 9 kategóriában választotta ki a legjobbakat. A Carnation az idei dupla győzelmét megelőzően a Gépbolt elnevezésű munkájával, eKereskedelem kategóriában, 2004-ben ért el első helyezést az eFestivalon. 

A Wukiland microsite lényege, hogy a WU2 hajápoló termékcsalád a fiatalabb célcsoport felé nyitva  létrehozta a Wukiland elnevezésű közösségi portált, amely olyan fiatalokat hoz össze egymással, akik számára nagyon fontos a stílus és az egyéniség. A cél, hogy a felhasználók által létrehozott hajmanó, a Wuki megjelenése minél egyedibb legyen - ezt játékkal, plusz kiegészítők megszerzésével érhetik el. A virtuális városban beszélgethetnek, ismerkedhetnek egymással.

Az MTV50 ernyősite lényege, hogy 50 éves fennállása alkalmából megújult a közszolgálati csatorna online portfóliója.  Az MTV.hu új modulokkal bővült, nagy hangsúlyt fektetve a digitális archívum megosztását és felhasználhatóságát elősegítő videó alapú szolgáltatásokra. A szöveges hírek és információk megjelenítése mellett egyenlő hangsúllyal szerepelnek a videós tartalmak, legyen az a csatorna vagy akár a nézők által készített anyag.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09