Carnation: eFestival duplázás

forrás Prim Online, 2007. december 8. 18:14

Az idén hetedik alkalommal megrendezett eFestivalon a Carnation két kategóriában is első helyezést ért el: a Wukiland microsite az eSzórakozás, míg az MTV50 portál közérdekű információ szolgáltatás kategóriában szerzett első helyet.

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) szervezésében megrendezett online és multimédia versenyre közel száz alkotást neveztek, a szakmai zsűri végül 9 kategóriában választotta ki a legjobbakat. A Carnation az idei dupla győzelmét megelőzően a Gépbolt elnevezésű munkájával, eKereskedelem kategóriában, 2004-ben ért el első helyezést az eFestivalon. 

A Wukiland microsite lényege, hogy a WU2 hajápoló termékcsalád a fiatalabb célcsoport felé nyitva  létrehozta a Wukiland elnevezésű közösségi portált, amely olyan fiatalokat hoz össze egymással, akik számára nagyon fontos a stílus és az egyéniség. A cél, hogy a felhasználók által létrehozott hajmanó, a Wuki megjelenése minél egyedibb legyen - ezt játékkal, plusz kiegészítők megszerzésével érhetik el. A virtuális városban beszélgethetnek, ismerkedhetnek egymással.

Az MTV50 ernyősite lényege, hogy 50 éves fennállása alkalmából megújult a közszolgálati csatorna online portfóliója.  Az MTV.hu új modulokkal bővült, nagy hangsúlyt fektetve a digitális archívum megosztását és felhasználhatóságát elősegítő videó alapú szolgáltatásokra. A szöveges hírek és információk megjelenítése mellett egyenlő hangsúllyal szerepelnek a videós tartalmak, legyen az a csatorna vagy akár a nézők által készített anyag.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08