Antenna Hungária: vállalati portál Sitecore alapokon

forrás Prim Online, 2008. április 1. 12:21

Újabb Sitecore alapú vállalati portált fejlesztett a Carnation, miután megnyerte az Antenna Hungária vállalati portálrendszer megújítására kiírt tenderét. A technológiai váltás és adatmigráció mellett a Carnation feladata volt a site teljes körű arculati megújítása is.

Az Antenna Hungária nemrégiben csatlakozott a francia TDF csoporthoz, így a Carnation a website arculati terveit a nemzetközi arculati guide alapján készítette el. Ennek jegyében a jól ismert márkanév teljesen új logóval, és színvilággal mutatkozik be.

Az Antenna Hungária elkötelezett a .NET platform mellett, ezért a grafikai megjelenésen túl, a website-ot kiszolgáló rendszert is meg kívánta újítani. Így esett a választás a Carnation által Magyarországon kizárólagosan forgalmazott Sitecore tartalomkezelő rendszerre.

A Sitecore bevezetésével a Carnation nemcsak a website közvetlen kezelésére alkalmazott előremutató és kiemelkedő megoldást, hanem olyan további kiegészítő modulokkal könnyíti meg az Antenna Hungária munkatársainak dolgát, mint a vállalati intranetet és a website-ot összekapcsoló modul, valamint a Microsoft Word programba épülő publikáló funkció.

Az arculatváltás és a számos új funkcionalitás bevezetése mellett a weboldal rekordszámba menő, alig 3 hét alatt készült el, köszönhetően a Carnation felkészült szakembereinek, valamint a Sitecore keretrendszer moduláris felépítésének.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Van élet 1 millió dollár alatt – újraformálódik a startup piac

Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a hazai startup piac a befektetéseket és a csapatok számát illetően is. A start it @K&H vezető nagyvállalati inkubátor szerint azonban az óvatosabb hozzáállás átrendeződést, az úgynevezett unikornisok mellett a kisebb csapatok felértékelődését hozhatja magával, az egyre inkább MI vezérelte megoldások mellett. Az inkubátorprogram a következő féléves fejlesztési időszakban ezért a digitális innovációkra fókuszál, és IT kihívást is hirdet azoknak, akiknek még nincs konkrét ötletük, de belekóstolnának a vállalkozásindítás és a startupok világába.

2024. február 25. 10:26

Az új One UI 6.1 frissítéssel még több Galaxy készüléken válnak elérhetővé a Galaxy AI funkciók

A Samsung Galaxy AI funkciói az új One UI 6.1 frissítéssel a korábbi Samsung Galaxy készülékeken is elérhetővé válnak, hogy még több felhasználó beléphessen az AI mobilok korszakába. A frissítés a Galaxy S23 szériát, az S23 FE, Z Fold5 és Z Flip5 készülékeket, valamint a Tab S9 termékcsaládot is érinti, a frissítés március végén indul. Az eszköz- és felhőalapú AI ötvözésével új lehetőségeket teremt az AI mobilélmények terén, igazodva a nemrégiben bemutatott Galaxy S24 szériához.

2024. február 23. 19:27

A magyar vállalkozónők kevésbé ambiciózusak, mint férfi társaik

A férfi vállalkozók nagyobb hajlandóságot mutatnak a nagyobb és merészebb célok kitűzésére, míg a női vállalkozók többsége kevésbé nagyratörő célokkal is megelégszik – derült ki a Szemléletváltó vállalkozóiszemlélet- és készségfejlesztő mentorprogram kutatásából.

2024. február 23. 16:04

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, magyarul az „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy szerényebb megélhetést adó, alacsonyabb fejlettségű országból egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító országba. Így humán tőkéjüket (tudásukat, képességeiket, kreativitásukat) immáron egy másik gazdaságban kamatoztatják, serkentve ezzel a fogadó ország gazdaságát. Magyarországon a magasan képzettek elvándorlási rátája jelenleg közel 7%.

2024. február 23. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07