Nintendo Mario Wii baseball játék

Milkovits Gábor, 2008. április 13. 08:05

A Nintendo bejelentette, hogy hamarosan egy olyan baseball játékkal rukkol elő a Wii-hez, amely ötvözi a játékkonzol kínálta újfajta játékélményt a Mario figura népszerűségének előnyeivel.

A Mario Super Sluggers elnevezésű új játék a Nintendo elmondása szerint ugyanúgy fog működni, mint a Wii Sports Baseball, azzal a különbséggel, hogy a képernyőn megjelenő virtuális baseball-játékosok Mario, illetve a Mario játékokból ismert egyéb karakterek, például Donkey Kong lesznek. A Wii távvezérlője egyaránt működtethető a labda elhajításának, illetve az ütő lendítésének irányítására, sőt csavarásra és egyéb trükkökre is van lehetőség.

A Nintendo egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy a játékprogram pontosan mikor és mennyiért lesz elérhető, mindenesetre igen valószínű, hogy a legnagyobb népszerűségre a baseball őshazájában, Amerikában fog szert tenni. Ennek ellenére a hírnek mégis van általános jelentősége, mert bár a Mario figura már megjelent olyan Wii játékokban, mint például a Wii Kart, a Mario Super Sluggers lesz az első, amelyben mindehhez a már említett és a Wii fő vonzerejének számító újfajta mozgásélmény is párosul.
 

Kulcsszavak: Nintendo játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50