MKB NetBANKár: százezer felhasználó

MTI Sajtóadatbank, 2008. június 10. 12:16

Az MKB Bank internetbanki szolgáltatásait igénybe vevő lakossági ügyfelek száma több mint két és félszeresére növekedett az elmúlt másfél év alatt, a bank NetBANKár felhasználóinak száma elérte a százezret - közölte a hitelintézet az MTI-vel hétfőn.

Az MKB 2003-ban vezette be a NetBANKár szolgáltatást.

A közlemény szerint a szolgáltatások iránt érzett bizalom növekedésével, az igénybe vehető funkciók bővülésével az egy főre jutó átlagos havi tranzakciók száma is nő: 2006 elejéhez képest 40-50 százalékkal több megbízást, illetve információlekérést indítanak az ügyfelek.

Az MKB a NetBANKár meglévő funkcióit szeretné még ügyfélbarátabbá tenni, ezért az eddiginél szélesebb körben teszi lehetővé a szolgáltatások paramétereinek beállítását az interneten keresztül. Ide tartoznak egyebek között a limitek, értesítő üzenetek feltételei, vagy a választható bankkártya megjelenés, amire eddig csak a bankfiókokban, személyesen volt lehetőség.

A bank fejleszti a befektetési funkciókat is. Az idén lehetőség nyílik prepaid (előre fizetett) mobiltelefon kártyák internetbankon keresztüli feltöltésére is, ez lesz az első internet vásárlási opció az MKB NetBANKár szolgáltatásban.

Kulcsszavak: bank MKB

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ismét a legfenntarthatóbban működő vállalatok között a Schneider Electric

Idén is felkerült a Schneider Electric a Corporate Knights által összeállított, a legfenntarthatóbban működő vállalkozásokat bemutató százas toplistára. A társaság immár 13. alkalommal szerepel a rangsorban, amelynek összeállításához közel 7000 nagyvállalat eredményeit és teljesítményét vizsgálták meg.

2024. február 21. 09:58

Még lehet jelentkezni a 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatra

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-ig meghosszabbítja Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatának jelentkezési határidejét a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: a diákoknak szóló, fenntarthatósági kérdéseket körüljáró versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. február 20. 19:22

Az ABB megerősíti vezető szerepét a következő generációs MI-alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 16:07

Személyre szabottan kimutatja a munkavállalók szén-dioxid kibocsátását egy forradalmian új fejlesztés

Az innovatív norvég startup, a Carbon Centrum új befektetője, az EIT InnoEnergy égisze alatt folytathatja a CarbonID fejlesztését. A platformot arra hozták létre, hogy az autonóm módon kövesse a vállalati dolgozók CO2 kibocsátását (Scope 3 emisszió), létrehozva ezzel az első, adatokkal alátámasztott egyéni szén-dioxid-azonosítót a világon.

2024. február 19. 15:57

Csökkenő vezérigazgatói félelmek, óvatos bizakodás 2024-re

A vezérigazgatók 54%-a a globális, 60%-uk a hazai gazdaság növekedési ütemének javulásában is bízik – derül ki a 13. PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérésből. A vállalatok több mint fele (58%) áremelést, több mint harmaduk (36%) pedig létszámbővítést tervez idénre, és tízből négy vállalatvezető vallja, hogy cége üzleti modelljén és folyamatain is változtatni kell a hosszú távú fennmaradáshoz. 394 forintos eurót, 1,7%-os GDP-növekedést és 8%-os inflációt várnak a magyar vállalatvezetők 2024-re.

2024. február 19. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07