A Microsoft elit klubjában a rEVOLUTION

forrás Prim Online, 2008. július 16. 17:11

A Microsoft 2008. júliusi, Houstonban rendezett globális partnerkonferenciáján bejelentette, hogy a rEVOLUTION Software kiemelkedő teljesítménye révén tagja lett a Dynamics partnerek legjobb 5%-át tömörítő President’s Clubnak. A díjat a Microsoft a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos értékesítési és bevezetési sikerek elismeréseként ítélte oda.

A rEVOLUTION fő tevékenységként az egyéni vállalkozásoktól a nagyvállalatokig minden méretű szervezet számára kínál ügyviteli szoftvermegoldásokat. Saját megoldásai mellett a termékpalettájának csúcsán lévő Microsoft Dynamics NAV rendszerek bevezetésével, a termékkel kapcsolatos tanácsadással és fejlesztéssel foglalkozik. Speciális iparági megoldásai az építőipari beruházó és generálkivitelező, a ruházati kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó, valamint a webáruházon keresztül értékesítő vállalatok számára készültek. 2007-ben a cég 36% növekedés mellett 567,3 millió forint árbevételt ért el, ami jelentős részben volt köszönhető a 75%-os növekedést mutató vállalatirányítási rendszereknek. 2007-es eredményeiért a vállalat a Legeredményesebb Magyarországi Dynamics NAV Partner címet is megkapta a Microsoft Magyarországtól.

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az NMHH az Óbudai Egyetemnek is hírközlési labort adományozott

Idén már a harmadik hírközlési labort adta át Karas Monika, az NMHH elnöke október 18-án az Óbudai Egyetemen, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karon.

2019. október 19. 15:59

Ingyenesen letölthető közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Már a lájkolást is tanulni lehet: a Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette nemrég bevezetett új, a közösségi média tudatos használatát célzó ECDL vizsgamoduljának alapjául szolgáló ismereteket tartalmazó kisokosát. A pdf formátumban letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig. 

2019. október 19. 10:46

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

A startupok jelentős része már prototípussal is rendelkezik

11 startuppal bővül Magyarország vezető nagyvállalati inkubátora, a Start it @K&H inkubációs program így 25 startuppal folytatja tovább működését. A startup világ fejlődése egyértelmű, hiszen a mostani csapatok komplex megoldásokkal, jellemzően már prototípussal érkeztek, így az inkubátorprogram is egyre inkább az akceleráció irányába mozdul el. Az újonnan bekerült csapatok többek között online orvosi tanácsadásra, tudatos hulladékmentes életmódra, vízválság elleni küzdelemre, és a város legjobb cukrásztermékeinek összegyűjtésére kínálnak megoldást.

2019. október 18. 15:42

Negyedével nőtt a Huawei árbevétele a harmadik negyedévben

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. A vállalat nem auditált adatok alapján 610,8 milliárd kínai jüan*  árbevételt ért el 2019 első három negyedévében, amely 24,4**  százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A vállalat nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt.

2019. október 18. 14:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás