LG6100: A világ legkeskenyebb LCD tévéje

forrás Prim Online, 2008. augusztus 27. 10:50

Az LG Electronics (LG) bejelentette az LG6100 bevezetését, amely mindössze 45 mm-es vastagságával a világ legkeskenyebb LCD TV-je.

Az LG Intelligent Adaptív Fényérzékelő technológiája érzékeli a környezeti fényviszonyokat, és automatikusan ahhoz igazítja a képernyő fényerejét, így a használattól függően a készülék energiafogyasztása, akár 50%-kal is csökkenhet. A tökéletes képi világ elérése érdekében az ultravékony tévé a rendkívüli képfinomító módoknak köszönhetően mindig kiváló minőségű képet jelenít meg az AV és Expert módok segítségével. Ezek az alkalmazások tökéletesre hangolják tévéinket bármely helyiségben, érkezzen bármilyen forrásból is a jel. AV módban Mozi, Sport vagy Játék képoptimalizálási lehetőségek közül választhatunk, míg az LG Expert módban az ISF (Imaging Science Foundation) által hitelesített képkalibrálási eljárást alkalmazhatjuk, amelynek segítségével professzionális szinten hangolhatjuk tévénket.

A fejlett 100 Hz-es full HD TruMotion technológiának köszönhetően nincs többé elmosódó kép, még a legpergőbb akciójelenetek esetében sem. A készülék 50 000:1 dinamikus kontrasztaránya miatt a fekete még sötétebb, a fehér még világosabb, a színek pedig lélegzetelállítóan élénkek. A 24p Real Cinema technológia a filmet a maga eredeti másodpercenkénti 24 képkockás sebességével mutatja.

A legjobb hangminőség kedvéért az LG6100 láthatatlan hangszórókkal rendelkezik, amelyet az elismert audio szakértő Mark Levinson úr hangolt. Az egyedi rendszer hangsugárzókat rejt körben a teljes keret kerületén, ezért nincs szükség a hagyományos külső egységekre és a rácsokra. Ez a virtuális hangfal a hangokat eredeti minőségükben közvetítik.

Specifikációk


·    Full HD felbontás
·    TruMotion 100Hz technológia
·    50 000:1 dinamikus kontrasztarány
·    Intelligens Adaptív Fényérzékelő
·    24p Real Cinema
·    Négy HDMI csatlakozó (1.3 Deep Color)
·    Láthatatlan hangszórórendszer
·    AV módok (Mozi, Sport, Játék)
·    Expert (szakértő) mód / ISF ready*

Kulcsszavak: LCD TV LG

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50