Új regionális vezetők az Adobe-nál

forrás Prim Online, 2009. március 14. 10:41

Az Adobe új vezetést nevezett ki az északkelet-európai régióban (Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Magyarország). A régió élén Arkadiusz Krawczyk regionális főigazgató, Rafał Maciejewicz regionális értékesítési igazgató és Richard Markuzy regionális marketingigazgató áll majd.

Az Adobe lengyelországi vezérigazgatóját, Arkadiusz Krawczykot az Adobe északkelet-európai főigazgatójává nevezték ki. Arkadiusz Krawczyk két évig vezette az Adobe lengyel irodáját. Krawczyk 2006 októberében érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg vezetője volt. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lengyel és kelet-európai informatikai és technológiai iparágban. Arkadiusz Krawczyk a múltban a Gemplus, a Sun Microsystem és a Unisys értékesítésének vezetéséért volt felelős.

Rafał Maciejewiczet, az Adobe lengyelországi és baltikumi értékesítési igazgatóját az északkelet-európai régió értékesítési igazgatójává nevezték ki. Rafał Maciejewicz bőséges tapasztalattal rendelkezik a lengyelországi és kelet-európai informatika területén. 2007-ben érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg pénzügyi és ipari eladásokért felelős vezetője volt.

Richard Markuzyt, a cég csehországi és szlovákiai marketingigazgatóját az északkeleti régió területi marketingigazgatójává nevezték ki. Richard Markuzy négy éve van az Adobe-nál, új pozíciójában a marketingstratégia meghatározásáért és megvalósításáért, a marketing- és PR-tevékenység tervezéséért, valamint a régióbeli üzleti partnerekkel folytatott együttműködésért lesz felelős. Az Adobe előtt a HP-nál dolgozott, ahol különböző marketing- és kommunikációs pozíciókat töltött be.

Kulcsszavak: Adobe CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érzékekre ható aktivitásokkal tesztelhetik az okoseszközöket a Huawei vásárói

Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store, ahol ezentúl havi rendszerességgel nyújtanak látványos programokat a vásárlók számára. 

2019. február 17. 12:42

Újabb lendületet kaphatnak a hazai startupok

Szakemberek szerint jelenleg az FMCG és az orvostechnika területén robbanthatnak igazán nagyot a startupok. Ezért is bővíti a Start it @K&H inkubátor folyamatosan mentorcsapatát: legutóbb az Unilever csatlakozott a programhoz, a Google pedig nagyszabású felhőszolgáltatási csomagjával segíti a csapatok fejlesztéseit. A jelenleg egyszerre 20-nál is több startupot aktívan mentoráló inkubátor a szakemberek mellett újabb startupokkal is bővül. Az elkötelezett, innovatív, legalább ötletfázisban levő, minimum 2 fős csapatok jelentkezését – iparági korlátok nélkül – március 20-ig várják.

2019. február 15. 13:26

Elindult a Huawei információs oldala

Az utóbbi időben a Huawei Technologies-zal szemben megfogalmazott vádak, kritikák és a vállalat 5G fejlesztéseihez kötődő nemzetközi sajtóhírek tükrében a Huawei információs honlapot indított a téma iránt érdeklődők és a sajtó képviselői számára.

2019. február 15. 11:41

Még nagyobb figyelmet kapnak az idő szempontjából kritikus szállítmányok

Az ipari ellátási láncokhoz kapcsolódó szolgáltatások globális szállítójaként ismert GEFCO Csoport, mely vezető helyen áll Európában az autóipari logisztikában, bejelentette a Mission Control Centre (MCC) nevű amszterdami létesítményének megnyitását. Innen irányítják majd globális szinten az időkritikus szállítmányok kezelését (Time Critical Solutions, TCS). A központ a hét minden napján, 0-24-ig első osztályú szolgáltatást nyújt a GEFCO ügyfeleinek világszerte, valamint támogatja a vállalat TCS csapatát és partnereit.

2019. február 15. 10:13

Három új LCD-monitor tájékoztatja az utasokat a Déliben

Még több helyről tájékozódhatnak az utasok a Déli pályaudvaron, miután a jelenlegi vizuális utastájékoztató rendszer kiegészült három nagy méretű, ipari üzemre alkalmas, vandálbiztos LCD-monitorral. A megújuló technika alkalmazásával megbízhatóbb és pontosabb információk jutnak el a vasutat használókhoz.

2019. február 15. 08:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47
cloudappsportal.com