Új regionális vezetők az Adobe-nál

forrás Prim Online, 2009. március 14. 10:41

Az Adobe új vezetést nevezett ki az északkelet-európai régióban (Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Magyarország). A régió élén Arkadiusz Krawczyk regionális főigazgató, Rafał Maciejewicz regionális értékesítési igazgató és Richard Markuzy regionális marketingigazgató áll majd.

Az Adobe lengyelországi vezérigazgatóját, Arkadiusz Krawczykot az Adobe északkelet-európai főigazgatójává nevezték ki. Arkadiusz Krawczyk két évig vezette az Adobe lengyel irodáját. Krawczyk 2006 októberében érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg vezetője volt. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lengyel és kelet-európai informatikai és technológiai iparágban. Arkadiusz Krawczyk a múltban a Gemplus, a Sun Microsystem és a Unisys értékesítésének vezetéséért volt felelős.

Rafał Maciejewiczet, az Adobe lengyelországi és baltikumi értékesítési igazgatóját az északkelet-európai régió értékesítési igazgatójává nevezték ki. Rafał Maciejewicz bőséges tapasztalattal rendelkezik a lengyelországi és kelet-európai informatika területén. 2007-ben érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg pénzügyi és ipari eladásokért felelős vezetője volt.

Richard Markuzyt, a cég csehországi és szlovákiai marketingigazgatóját az északkeleti régió területi marketingigazgatójává nevezték ki. Richard Markuzy négy éve van az Adobe-nál, új pozíciójában a marketingstratégia meghatározásáért és megvalósításáért, a marketing- és PR-tevékenység tervezéséért, valamint a régióbeli üzleti partnerekkel folytatott együttműködésért lesz felelős. Az Adobe előtt a HP-nál dolgozott, ahol különböző marketing- és kommunikációs pozíciókat töltött be.

Kulcsszavak: Adobe CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az első Morning Health Talks!

Hogyan alkalmazható a Big Data az egészségügy mindennapjaiban? Melyek az új orvostechnológiai irányok és mekkora ezek realitása a hazai egészségügyben? Szervezhető-e hatékonyabban a betegek ellátása a jelenlegitől eltérő, új menedzsment technikákkal? Mennyire motiválják az egészségügyben dolgozókat az innovatív megoldások?

2019. május 20. 15:05

A Fujitsu a „Vezetők” szegmensében a Magic Quadrant felmérése szerint

A Fujitsu bejelentette, hogy a „Vezetők* szegmensében kapott helyet a menedzselt mobilszolgáltatások (Managed Mobility Services, MMS) globális piacáról készült Gartner Magic Quadrant felmérésben**. 

2019. május 20. 08:57

A digitalizáció jelenti a valódi akadálymentesítést

2019. május 16. az akadálymentesítés világnapja (Global Accessibility Awareness Day), ennek alkalmából a Microsoft Magyarország arra hívja fel a figyelmet, hogy a fogyatékkal élő emberek érdekében végzett munka az év 365 napján kiemelten fontos. Az esélyegyenlőség kulcsa játszik a digitalizáció, az informatikai képességek oktatása a fogyatékkal élők körében olyan társadalmi kihívásokra ad választ, mint a munkaerőhiány.

2019. május 18. 12:12

Hírközlési labort adományozott az NMHH a győri egyetemnek

A hatóság első hírközlési laborját adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a győri Széchenyi István Egyetemen a távközlés nemzetközi világnapja alkalmából, május 16-án. A világnaphoz kapcsolódva az idei Dr. Magyari Endre-díjat Pados László frekvenciagazdálkodási szakember vehette át a digitális műsorszórás bevezetésében és hazánk nemzetközi képviseletében végzett munkájáért.

2019. május 17. 15:59

Az IT szakemberek közel fele külföldre költözne egy jó állásért

Az IT szakemberek nem csupán a legkeresettebb munkavállalók, de Magyarországon és az egész világon is jóval nyitottabbak az átlagnál arra, hogy munkahelyet váltsanak vagy külföldön dolgozzanak, derül ki a Boston Consulting Group (BCG), egy nemzetközi HR hálózat, a The Network, és a Profession.hu közös kutatásából

2019. május 17. 14:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás