Új regionális vezetők az Adobe-nál

forrás Prim Online, 2009. március 14. 10:41

Az Adobe új vezetést nevezett ki az északkelet-európai régióban (Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Magyarország). A régió élén Arkadiusz Krawczyk regionális főigazgató, Rafał Maciejewicz regionális értékesítési igazgató és Richard Markuzy regionális marketingigazgató áll majd.

Az Adobe lengyelországi vezérigazgatóját, Arkadiusz Krawczykot az Adobe északkelet-európai főigazgatójává nevezték ki. Arkadiusz Krawczyk két évig vezette az Adobe lengyel irodáját. Krawczyk 2006 októberében érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg vezetője volt. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lengyel és kelet-európai informatikai és technológiai iparágban. Arkadiusz Krawczyk a múltban a Gemplus, a Sun Microsystem és a Unisys értékesítésének vezetéséért volt felelős.

Rafał Maciejewiczet, az Adobe lengyelországi és baltikumi értékesítési igazgatóját az északkelet-európai régió értékesítési igazgatójává nevezték ki. Rafał Maciejewicz bőséges tapasztalattal rendelkezik a lengyelországi és kelet-európai informatika területén. 2007-ben érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg pénzügyi és ipari eladásokért felelős vezetője volt.

Richard Markuzyt, a cég csehországi és szlovákiai marketingigazgatóját az északkeleti régió területi marketingigazgatójává nevezték ki. Richard Markuzy négy éve van az Adobe-nál, új pozíciójában a marketingstratégia meghatározásáért és megvalósításáért, a marketing- és PR-tevékenység tervezéséért, valamint a régióbeli üzleti partnerekkel folytatott együttműködésért lesz felelős. Az Adobe előtt a HP-nál dolgozott, ahol különböző marketing- és kommunikációs pozíciókat töltött be.

Kulcsszavak: Adobe CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

HFS Research: az EY garantálja a legmagasabb szintű robotizált folyamatautomatizálási szolgáltatásokat

Az EY-t választotta 2018 legjobb robotizált folyamatautomatizálási (RPA) szolgáltatásokat nyújtó vállalatának a HFS Research. A mesterséges intelligenciával és automatizálással foglalkozó nemzetközi kutatóközpont értékelésének alapja az innovációs tevékenység, a végrehajtás minősége, valamint a vállalati ügyfelek közvetlen visszajelzése volt a szolgáltatók teljesítményéről és kompetenciáiról.

2018. december 12. 09:54

Együttműködés a jövő digitális egyészségügyi megoldásaiért

A General Electric (GE) egészségügyi üzletága, a GE Healthcare és a Hiventures, az MFB csoport tagja stratégiai megállapodást kötött annak érdekében, hogy kölcsönösen segítsék a jövő egészségiparhoz kapcsolódó innovatív elképzeléseit és kezdeményezéseit. A két vállalat közös célja, hogy az együttműködés révén a kezdeményezések minél eredményesebbek és önfenntartóak legyenek és ezáltal hozzájáruljanak egy értékteremtő startup ökoszisztéma kialakulásához az európai régióban.

2018. december 12. 08:39

Kelet-európai partnert választott a Facebook

A Magyarországon is egyre jelentősebb piaci szereplővé váló online kereskedő és marketing cég, a Retargeting.biz lett a Facebook egyik első hivatalos marketing partnere a kelet-európai régióban. Ezzel a vállalat azon ötven európai cég közé tartozik, amelyek egyszerre birtokolják a Facebook Marketing Partner és Google Premier Partner címeket.

2018. december 11. 17:20

A Hankook támogatásából robotokat és 3D nyomtatót vettek a jövő mérnökeinek

Az abroncsgyártó vállalat 2018-ban második alkalommal hirdette meg Hankook Oktatási Pályázati Programját (HOPP), amire olyan Fejér, Tolna és Bács-Kiskun megyei középiskolák jelentkezhettek, amelyek kiemelt hangsúlyt fektetnek a gazdasági, technológiai vagy társadalmi innovációs törekvések saját tevékenységükbe való átültetésére. Az egyenként 2-2 millió forinttal támogatott, öt darab oktatási intézmény között találjuk a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumát is, ahol a támogatást az informatikai ágazat fejlesztésére fordították.

2018. december 11. 15:53

Székesfehérvár az okosvárossá válás küszöbén

A Vodafone Magyarországgal kötött megállapodásnak köszönhetően Fejér megye székhelye lehetővé tette a városlakók számára az okos parkolás lehetőségét. A szolgáltató rendszerének köszönhetően Székesfehérváron mintegy száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon a lakosok a mobiljuk segítségével. A legmodernebb technológiákat bemutató sajtótájékoztatón a résztvevők láthatták a századik NB-IoT megoldással működő parkolószenzor telepítését is.

2018. december 11. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Okos karácsonyi ajándékok

Munkába állt VANDA, az első virtuális üzleti asszisztens Magyarországon

2018. december 11. 18:55

Huszonkét 5G távközlési hálózat kiépítésére szerződött eddig a Huawei

2018. november 23. 11:02

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12
cloudappsportal.com