MinDig TV földi TV dekóder kedvező részlet konstrukcióban

Kovács Attila, 2009. szeptember 25. 21:08

Az Antenna Hungária, a TechniSat Digital, a Credigen Bank, valamint a BestByte együttműködésében új, kedvező részletvásárlási konstrukció indul a MinDig TV digitális földfelszíni szolgáltatás iránt érdeklődőknek. A MinDig TV matricás dekóder havi törlesztőrészlete mindössze 715 forint, a kedvezményes készülék országosan 92 üzletben vásárolható meg.

Az Antenna Hungária, a TechniSat Digital, a Credigen Bank, valamint a BestByte együttműködésében 2009. október 1-jétől új, kedvező részletvásárlási konstrukció áll a MinDig TV digitális földfelszíni szolgáltatás iránt érdeklődők rendelkezésére. A TechniSat által gyártott HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 HD digitális földfelszíni dekóder havi törlesztőrészlete a Credigen Bank finanszírozási konstrukciójának köszönhetően mindössze 715 forint.

A TechniSat Digital együttműködési megállapodást kötött a BestByte országos számítástechnikai üzlethálózattal, a HDT4 típusjelű dekóderre vonatkozó kedvező részletfizetési konstrukció a BestByte 92 budapesti és vidéki üzletében érhető el. A négy cég együttműködésével immár országosan megvásárolható a MinDig TV adások vételéhez szükséges vevődekóder rendkívül kedvezményes áruvásárlási hitelkonstrukcióban is.

A MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatás keretében jelenleg 7 népszerű közszolgálati és kereskedelmi program fogható előfizetési díj nélkül, tetőantennás vétellel, ezenkívül egy Terra+ előfizetői kártyával további 2 program érhető el. A digitális szolgáltatás lakossági lefedettsége jelenleg csaknem 60 %, 2009. december 1-jétől az Antenna Hungária Csoport újabb 9 telephelyről kezdi meg a sugárzást, ezáltal a szolgáltatás lakossági lefedettsége jelentősen, 88 %-ra emelkedik.

Mint ismeretes, a TechniSat Digital a nyár végén megkezdte a MinDig TV szolgáltatás vételére alkalmas HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 beltéri vevőegységek forgalmazását, amelyek SD és HD minőségű programok vételét is lehetővé teszik, valamint a kódolt adások vételére is elő vannak készítve. A berendezést kifejezetten az Antenna Hungária által megadott műszaki paramétereknek megfelelően tervezték, ezt a vásárlók felé a készüléken található MinDigTV matrica is jelzi, mely garancia arra, hogy az adott dekóder alkalmas a hazai digitális földfelszíni adások vételére.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50