Kerékpáros rendezvények a fenntartható fejlődésért

forrás Prim Online, 2009. október 19. 15:47

Az elmúlt hat évben több mint 150 ezer aktív résztvevő és több százezres közönség tette le a voksát a környezetvédelem és az egészséges életmód mellett a T-Mobile által támogatott kerékpáros rendezvényeken. Az idén az ingyenes bringaszerviz is bekerült a népszerű, visszatérő események közé.

A Magyar Telekom Csoport Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem ügye iránt. Ajánlati márkái, köztük a T-Mobile, mind termékpalettájuk kialakításánál, mind támogatási tevékenységükben különös figyelmet fordítanak a fenntarthatósági szempontok érvényesülésére, és számos figyelemfelkeltő programot indítanak.

A T-Mobile az élsport támogatása mellett 2004 óta segíti a magyarországi kerékpáros tömegsport rendezvények létrejöttét. A Citadella Kerékpáros Körversennyel indult, majd az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő T-Mobile Mountain Bike Top Maraton sorozattal és számos további vidéki eseménnyel folytatódott a vezető mobilszolgáltató által támogatott kerékpáros rendezvények sora. A Top Maraton útvonala behálózza Észak-Magyarország hegyvidéki tájait: a Bükköt és a Mátrát, a Visegrádi- és a Pilis hegységet, de az ország többi régiója sem maradt ki a helyszínek közül. Sikeres kerékpáros napok zajlottak már például Budapesten, Dunaújvárosban, Tihanyban, Balatonfüreden és Szekszárdon. Hat év alatt több mint 150 ezer résztvevőt és több százezer ”zöld gondolkodású” látogatót vonzottak a sportesemények.

A T-Mobile a kerékpárosoknak szervezett túrák mellett számos olyan programot kínál az érdeklődőknek, amelyek felhívják a figyelmet a környezetszennyezés és a klímaváltozás veszélyeire, a természeti erőforrások és az élővilág megőrzésének fontosságára. A közkedvelt BringaSuliban az egészséges életmód előnyein túl a biztonságos közlekedés szabályait ismerhetik meg játékos formában a rendezvényekre ellátogató gyerekek. A tavalyi évben indított oktatásban eddig tízezer óvodás- és iskoláskorú gyermek vett részt.
Az idén a mobilszolgáltató egy újdonsággal jelentkezett. Szekszárdon sikerrel debütált, majd Budapesten több alkalommal, más-más helyszínen nyújtott ingyenes szolgáltatást a T-Mobile Bringaszerviz, ahol hozzáértő szakemberek percek alatt elvégezték a kisebb javításokat. 

Sajtóközlemény
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új vezérigazgató került az Antenna Hungária élére

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól – közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2024. március 2. 14:58

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához.

2024. március 2. 13:39

Idén is a BÉT Legek között az OXO Technologies Holding

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiac kiemelkedő szereplőit és szolgáltatóit elismerő rendezvényét, a BÉT Legek 2023 díjátadó gálát. Az eseményen az OXO Technologies Holding Nyrt. ezúttal a „BÉT Xtend különdíjban” részesült.

2024. március 2. 12:23

Vezető amerikai egyetemet győzött le a Corvinus

A kaliforniai Berkeley Egyetem csapatát is megelőzve lettek bronzérmesek a Corvinus hallgatói Los Angelesben egy nemzetközi üzleti versenyen február közepén.

2024. március 2. 10:50

Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?

A webkereskedelemben zajlott le a legrohamosabb technológiai fejlődés az elmúlt évben. Nagy volt a verseny a logisztika gyorsaságában, rugalmasságában és az ügyfélélmény fokozásában. A mesterséges intelligencia használata is az e-kereskedelemben és logisztikában terjedt el leghamarabb. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?” című hibrid konferenciájának előadói elmondják, hová tart a webkereskedelem 2024-ben.

2024. március 1. 19:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30