Bővíti biztonsági konzultációs szolgáltatásait az EMC

Kovács Attila, 2010. március 13. 10:26

Az EMC most bejelentett Consulting RSA Security Practice kezdeményezése teljes körű információbiztonsági szolgáltatásokkal segíti a megfelelési, vizualizációs és a saját feldolgozási felhő feladatok (private cloud) megoldását, a csalások következményeinek enyhítését, a személyazonosságok garantálását és a biztonsági műveleteket. Az EMC Consulting által kínált RSA Security Practice a legnagyobb segítséget a biztonság felméréséhez, a szolgáltatások megvalósításához és felügyeletéhez adja olyan területeken, mint a szabályozás, az architektúra és az üzemeltetés. Az új és kiegészítő szolgáltatások:

1. Szabványok és megfelelés: Új, irányelvekkel vezérelt felügyeleti szolgáltatás, amely az (EMC által 2010-ben felvásárolt) Archer Technologies nyújtotta műszaki alapokra és szolgáltatásokra épül. Kiegészíti a meglévő információs kockázatkezelési, adatosztályozási és GRC- (szabályozási, kockázat- és megfelelés-kezelési) irányelvek köré szerveződő felügyeleti megoldásokat. A szolgáltatások együttes használatával az üzleti célok irányelvekké és információkockázati stratégiákká fordíthatók le, és a technológiai, irányelv- és programfejlesztések révén hozzájárulhatnak az előírások betartásával és szabályozásokkal kapcsolatos követelmények teljesítéséhez.

2. Biztonsági szolgáltatások virtualizációhoz és egyéni feldolgozási felhő környezetekhez: Biztonsági felmérések virtualizált környezetekhez és új szolgáltatásokhoz a virtuális asztali infrastruktúrák biztonságosabbá tételéhez, valamint az RSA követendő eljárásainak és elfogadott garanciáinak kiaknázásához a biztonságos virtualizált és egyéni feldolgozási felhő környezetek kiépítése érdekében a technológiai, irányelv- és programfejlesztés révén.

3. A csalások következményeinek enyhítése és személyazonosság-biztosítás: Az új elektronikus csalás felmérés és stratégiai szolgáltatás végrehajtható ajánlásokat nyújt a kockázatok enyhítéséhez és kiküszöböléséhez. A személyazonosság-biztosítási, programfejlesztési, kockázatkezelési és egyéb átfogó szolgáltatásokat kiegészítő megoldások csökkentik a vállalatokra leselkedő, egyre terjedő internetes fenyegetések veszélyét és enyhítik az online csalások következményeit.

4. Biztonsági üzemeltetés: biztonsági üzemeltetési stratégia és felmérés, elemzés és tervezés, valamint felügyelet az integrált biztonsági műveleti központ kiépítésének szolgálatában.

További információ:
www.emc.com/consulting
http://www.rsa.com/node.aspx?id=2830

 

Kulcsszavak: EMC security IT-szolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07