Online pálinkamagazin

forrás Prim Online, 2010. május 13. 13:19

Új online magazin jelent meg május elején 4 cent – a pálinka világa címmel. A 4cent.hu középpontjában a pálinka áll, a pálinkafőzdék, a főzőmesterek, a pálinka múltja, jelene és jövője, a technológia, a lepárlás titka - tehát minden ami a pálinka világához tartozik.

A magazin tehát bemutatja azt a világot, ami miatt oly büszkék lehetünk nemzeti italunkra. Elviszi az olvasót oda, ahol ezt a csodálatos italt főzik, és megmutatja, miért hungarikum a pálinka.

A szerkesztő, Jónás József elmondta, a 4cent.hu a Pálinkavilág havi magazin folytatása az online médiában, azonos szerkesztőséggel, azonos látásmóddal. Nem napi hírmagazin, inkább hetilap, olykor hosszabb cikkekkel is, háttérinformációkkal, kulisszatitkokkal, tudósításokkal a legjelentősebb pálinkafesztiválokról, de állandóan frissülő tartalommal. Hasznos olvasnivalót kínálnak a pálinka szerelmeseinek és azoknak, akik még csak most ismerkednek a pálinkával. Kitekintenek a határainkon túlra is, összehasonlítják a pálinkát a világ nagy párlataival, persze a gasztronómia világa sem maradhat ki. Természetesen a 4 cent pálinkákat is tesztel, de a legfrissebb pálinka hírekről is olvashatnak a 4cent.hu oldalon.

Az új pálinkamagazin a mai kor követelményeinek megfelelően blogokból is szemléz, és akit a napi hírfolyam érdekel a BellaCafe életmód magazin, valamint a nol.hu híreiből válogathat, és e két oldalara kattinthat közvetlenül a 4cent.hu-ról.

Kulcsszavak: website média

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vodafone: folytatódnak a fejlesztések a következő hónapokban

A Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország jogi összeolvadása 2020. április 1-jén megtörtént, ezzel a két cég egy jogi entitássá vált. Bár a pozitív változásokat hamarosan már kezdhetik érzékelni az ügyfelek, vannak még további teendők, amíg a UPC korábbi technikai rendszerei teljesen integrálódnak a Vodafone rendszerébe, amiket átmeneti időre részben még a korábbi tulajdonos infrastruktúrája szolgál ki. A Vodafone az integráció felgyorsítása révén a lehető legrövidebb időn belül ki kívánja váltani a jelenlegi működést, és a szolgáltatásokat a lehető leghamarabb a Vodafone saját hálózatára irányítja át.

2020. július 1. 14:35

Túl a kétmilliomodik gigabites végponton a Telekom hálózata

Ügyfelei igényeinek jobb kiszolgálása érdekében a Magyar Telekom évek óta hatalmas erőforrásokat fordít vezetékes hálózatának fejlesztésére. Ennek köszönhetően mára átlépte a kétmilliót a gigabites elérések száma a hálózatán. Ez azt jelenti, hogy a Telekom a hazai otthonok és vállalkozások 40%-ának már gigabites szolgáltatást tud kínálni. A gigabites társadalom létrehozása iránti elkötelezettséget mutatja, hogy a szolgáltató kifejezetten nagy figyelmet fordít a kisebb települések lefedésére is: máig mintegy 710 ötezer fő alatti településre vezette be a gigabites hálózatot – és ezek közül nagyjából 340 község lakossága még az ezer főt sem éri el.

2020. május 19. 16:58

Kedvezményekkel és ingyenes időszakkal segíti a Telenor a vállalkozások visszatérését

Korlátlan böngészés és e-mailezés otthon vagy az irodában, hasznos Office 365 funkciók, F-Secure IT-biztonsági megoldások a Telenor legújabb Otthonline csomagjában. A rugalmasan alakítható, mikrovállalkozástól nagyvállalati méretig alkalmazható ajánlatnak köszönhetően akár már kisebb beruházás mellett is profi online vállalati környezet alakítható ki, amit számos induló-kedvezménnyel tesz még vonzóbbá a mobilszolgáltató.

2020. május 18. 14:33

Magyarország az internetvilág legjobbjai között

Magyarország a világ tíz leggyorsabb internethálózattal rendelkező országa közé került 2019-ben – a Datareportal.com elemzése szerint. A világviszonylatban is kiemelkedő hazai sávszélességnek rekordszintű adatforgalomban kell helytállnia a jelenlegi járványügyi helyzetben. A távmunkára és az online oktatásra való átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül – mutatnak rá a Panda Security szakértői. A kibervédelmi cég éppen ezért már meglévő felhasználóin felül 3 hónapra az új belépők, valamint diákok és tanárok számára is díjmentesen biztosítja szolgáltatásait az online támadásokkal szemben.

2020. április 15. 10:31

Kedvezményeket és egyéb intézkedéseket vezetnek be a BIX-ben

A koronavírus helyzet okozta internetes adatforgalom növekedésre tekintettel több kedvezményt is bevezet az internetszolgáltatók számára a BIX, a magyarországi internetszolgáltatók forgalomkicserélő központja.

2020. március 24. 15:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás