Online pálinkamagazin

forrás Prim Online, 2010. május 13. 13:19

Új online magazin jelent meg május elején 4 cent – a pálinka világa címmel. A 4cent.hu középpontjában a pálinka áll, a pálinkafőzdék, a főzőmesterek, a pálinka múltja, jelene és jövője, a technológia, a lepárlás titka - tehát minden ami a pálinka világához tartozik.

A magazin tehát bemutatja azt a világot, ami miatt oly büszkék lehetünk nemzeti italunkra. Elviszi az olvasót oda, ahol ezt a csodálatos italt főzik, és megmutatja, miért hungarikum a pálinka.

A szerkesztő, Jónás József elmondta, a 4cent.hu a Pálinkavilág havi magazin folytatása az online médiában, azonos szerkesztőséggel, azonos látásmóddal. Nem napi hírmagazin, inkább hetilap, olykor hosszabb cikkekkel is, háttérinformációkkal, kulisszatitkokkal, tudósításokkal a legjelentősebb pálinkafesztiválokról, de állandóan frissülő tartalommal. Hasznos olvasnivalót kínálnak a pálinka szerelmeseinek és azoknak, akik még csak most ismerkednek a pálinkával. Kitekintenek a határainkon túlra is, összehasonlítják a pálinkát a világ nagy párlataival, persze a gasztronómia világa sem maradhat ki. Természetesen a 4 cent pálinkákat is tesztel, de a legfrissebb pálinka hírekről is olvashatnak a 4cent.hu oldalon.

Az új pálinkamagazin a mai kor követelményeinek megfelelően blogokból is szemléz, és akit a napi hírfolyam érdekel a BellaCafe életmód magazin, valamint a nol.hu híreiből válogathat, és e két oldalara kattinthat közvetlenül a 4cent.hu-ról.

Kulcsszavak: website média

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb településeken válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

2023. december 1. 09:57

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje, a fejlesztés eredményeként az ország csaknem teljes területén megvalósult a szupergyors internet kiépítése, így ma már a háztartások közel 97 százaléka hozzáférhet a legmodernebb hálózati kapcsolathoz. A projekt a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szakmai irányításával több mint 3 milliárd forint vissza nem térítendő uniós forrásból valósult meg – közölte a KIFÜ az MTI-vel csütörtökön.

2023. november 24. 17:31

Az 5G-hálózat jelenleg legfejlettebb változatát indítja ügyfelei számára a Yettel

Magyarországon elsőként – és világviszonylatban is az élmezőnyben – nyilvános ajánlatban tette elérhetővé ügyfelei számára a „standalone” azaz önálló 5G technológiát a Yettel. Az újdonság lényege, hogy míg a jelenleg elterjedt 5G-hálózatok a kapcsolat felépítésében még a 4G-re is támaszkodnak, addig a most bevezetett önálló 5G esetében már a mobil kapcsolat minden eleme 5G-n zajlik és kizárólag az 5G számára kijelölt frekvenciákat használja.

2023. november 20. 19:18

A világ internetárainak ranglistája. Hogyan szerepelt Magyarország?

A Picodi Magyarország elemzői csapata 364 internetszolgáltató árlistáját 85 országban ellenőrizte, és rangsort készített a leginkább és legkevésbé megfizethető internet-hozzáférésű országokról.

2023. november 16. 17:30

Így helyezd el a lakásban a routert, ha jó internetelérést szeretnél

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni mobilnetünk, és akadozás nélkül nézhessük kedvenc sorozatunkat? A megfelelő térerő és a jó router a szolgáltatón múlik, de érdemes tudni, hogy az is sokat számít, hová tesszük a mobilnetes routert a lakásban. A Yettel most ehhez ad tanácsokat.

2023. október 3. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27