Új internetes vizuálisszoftver-áruház nyílt

OTS - Cégvonal, 2010. november 10. 11:36

Egy, az Európai Unió Gazdaságfejlesztési Operatív Programja által támogatott projekt eredményeképpen megnyílt a vizuális iparág szoftvereit - és ezen belül kiemelten az Adobe szoftvereket - értékesítő Trans-Europe Kft. elektronikus szoftveráruháza, a www.szoftverbolt.hu.

Mint azt Tóth Edgár, a cég kereskedelmi vezetője elmondta: a mintegy 33 millió forintos költségvetésű projekt – amelynek támogatástartalma meghaladta a 11 millió forintot- elsődleges célja a cég forgalomnövekedésének elősegítése, de fontos cél a költségcsökkentés is. Ezt megalapozandó előzetes számításokat végeztek, melyek egyértelművé tették: az online értékesítés költségei jelentősen alacsonyabbak a hagyományos csatornák igénybevételével történő értékesítés ráfordításainál.

A webáruház kétnyelvű, mivel a cég számít a multinacionális cégek leányvállalatainak érdeklődésére, és egyes speciális szoftverek tekintetében a Magyarország határain kívülről érkező vásárlókra is.

 A rendszer minden tekintetben automatizálja a vásárlás folyamatát, mivel a vételár - az OTP elektronikus banki rendszerén keresztül történő - bankkártya használattal is kiegyenlíthető, a számla pedig - kívánság esetén - elektronikus vagy hagyományos formában jelenik meg.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonnal készített filmeket mutat be a Samsung

A Samsung új kezdeményezésében a világ legismertebb filmeseivel működik együtt, hogy kreativitásra és az ötleteik megvalósítására ösztönözze a Galaxy felhasználókat.

2021. október 18. 18:50

A POCO márka először a magyar mobilszolgáltatói kínálatban

A magyar szolgáltatók közül elsőként a Telenor kezdte meg a POCO márka X3 Pro készülékének értékesítését. Az egyedülálló játékélményt biztosító, nagy teljesítményű készülék már a Telenor online felületén és üzleteiben is kapható.  

2021. október 18. 12:34

Népszerű a szálláshelyek okmányolvasásához kifejlesztett furfangos magyar szoftver

Nincs több haladék - szeptember elsejétől minden magyarországi szálláshelyre érvényes az új adatszolgáltatási kötelezettség. A kormányrendelet újabb kihívásokat és költségeket jelent a pandémia miatt nehéz helyzetbe került turizmus vállalkozásai számára. A problémára a GoodID készített költséghatékony és szakszerű megoldást, így eszközberuházás helyett egy meglévő okostelefon is megteszi. 

2021. október 9. 16:13

Holnaptól a CIB Bank ügyfelei is használhatják a Google Pay alkalmazást

Visa bankkártyával rendelkező lakossági és vállalati ügyfelek részére Magyarországon első pénzintézetként, a CIB Bank elérhetővé teszi 2021. október 7-től a Google Pay alkalmazást. A CIB Bank a digitális szolgáltatások további térnyerését várja a lépéstől, és természetesen tervezi a Google Pay kiterjesztését a más típusú bankkártyákra is.

2021. október 6. 20:44

Elindult az E-alkusz mobilalkalmazás

Sokan még mindig felesleges „maceraként” tekintenek a biztosításokra, óvakodnak tőlük, mert azt gondolják, megkötésük és karbantartásuk órákat vesz majd el az életükből, ezen felül máig él az a régi beidegződés, hogy kár esetén a biztosító úgysem fizet. Ideje félretenni ezeket az elavult érveket, mert ma már egyik sem állja meg a helyét!

2021. október 6. 11:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20