Magyar vezető az Axis Communications kelet-közép-európai kereskedelmi csapatának élén

forrás Prim Online, 2010. december 21. 16:47

Csuthi Zsuzsanna személyében regionális kereskedelmi vezetőt nevezett ki az Axis Communications kelet-közép-európai csapatának élére. A cég első ízben jelölt ki hazai szakembert régióvezetői pozícióba.

Csuthi Zsuzsanna feladata az Axis Communications folyamatosan bővülő értékesítési csapatának vezetése a Magyarország mellett 14 további országot magába foglaló régióban.

Az Axis Communications regionális képviselőjeként Csuthi Zsuzsanna célja a svéd székhelyű vállalat globális eredményeinek és magyaroszági szerepének növelése, melyhez kiváló alapot biztosít az eddigi nemzetközi és hazai biztonságtechnikai területen megszerzett tudása.

Az öt idegen nyelvet beszélő Csuthi Zsuzsanna a Corvinus egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd az Autronica intelligens tűzjelző rendszereket gyártó norvég vállalatnál kezdte pályafutását, ahol hazai és európai kereskedelmi feladatokat is ellátott. Tapasztalatait emellett a Vision Systemsnél (mai XTrails), az NVT-nél és a GE Security-nél szerezte. Legutóbbi munkahelyén, az Állami Nyomdánál kártya és papír alapú biztonsági nyomdai termékek és okmánybiztonsági megoldások értékesítésével foglalkozott, valamint részt vett a vállalat nemzetközi disztribúciós hálózatának kiépítésében.

”Az analóg rendszereket hazánkban és a környező országokban is folyamatosan váltják fel a hálózati videó megoldások, mivel egyre több végfelhasználó és telepítő fedezi fel az IP előnyeit a videomegfigyelésben és a távoli elérésben. Örülök, hogy új pozíciómban lehetőségem nyílik személyes tudásommal és tapasztalatommal hozzájárulni a régiónkban is dinamikusan növekvő Axis Communications sikereihez”- mondta Csuthi Zsuzsanna.

Kulcsszavak: CIO Axis

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Olcsóbbá és egyszerűbbé tenné a népszámlálást a digitális személyazonosság

Október első napján startolt el a 2022-es magyar népszámlálás, melyet online is ki lehet tölteni. Ezt már közel 600 ezer háztartás, összesen 1,3 millió fő meg is tette az első néhány napban. A költséghatékonyság szempontjából cél lenne, hogy ezt október 16-ig minél többen tegyék meg. Az idei cenzus egyetlen kérdés erejéig a gazdaság versenyképessége szempontjából sorsdöntő digitális felkészültségre is kitér. 

2022. október 5. 19:58

Új ODM robotot mutat be az AGILOX

Az AGILOX ONE és az AGILOX OCF után megérkezett az AGILOX ODM is. A logisztikai robotokra specializálódott vállalat egy autonóm, rajintelligencia által vezérelt szállítójárművel bővíti intelligens szállítórendszereinek kínálatát. Az AGILOX tehát egy teljesen új alkalmazási területet céloz meg: a kis rakományokat szállító járművek piacát.

2022. október 5. 18:16

HONOR: „Zöld” működéssel a fenntartható jövőért!

A HONOR számos környezetvédelmi intézkedést hozott meg azért, mert jobb és zöldebb világot szeretne. Fontos, hogy fogyasztói tudják, hogy a termékeik nem csak a környezetet nem szennyezik, de az emberi egészségre sem károsak. A márka folyamatosan csökkenti a természetre gyakorolt hatást, közben pedig kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosít többszáz millió felhasználónak – ez az elköteleződés érezhető a terméktervezéstől a végső gyártásig és forgalmazásig minden folyamaton keresztül.

2022. október 5. 11:19

Ésik Róbert az EY partnereként segíti tovább a vállalatokat

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) korábbi vezérigazgatója szeptember 1-jével csatlakozott az EY-hoz. Ésik Róbert feladata, hogy segítsen a bővítést tervező cégeknek megtalálni a tökéletes beruházási helyszínt Európában, a Közel-Keleten, Indiában vagy Afrikában.

2022. október 5. 09:54

Érik a forradalom az alkalmazásfejlesztésben

Az IT-szektorban tomboló munkaerőhiány nem új keletű probléma: miközben jelenleg az USA-ban közel 1 millió betöltetlen pozíció van a területen, a hazai GDP csaknem 20%-át adó digitális gazdaság a kivándorlással, a kisadózó vállalkozásokat érintő szigorításokkal és az alapfokú oktatás kapcsolódó hiányosságaival küzd. Mindezt tetézi a járvány alatt pánikszerűen felpörgő digitalizációs igény, hiszen nagyságrendileg ötször több megrendelés érkezik manapság a fejlesztő cégekhez. 

2022. október 4. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00