Magyar vezető az Axis Communications kelet-közép-európai kereskedelmi csapatának élén

forrás Prim Online, 2010. december 21. 16:47

Csuthi Zsuzsanna személyében regionális kereskedelmi vezetőt nevezett ki az Axis Communications kelet-közép-európai csapatának élére. A cég első ízben jelölt ki hazai szakembert régióvezetői pozícióba.

Csuthi Zsuzsanna feladata az Axis Communications folyamatosan bővülő értékesítési csapatának vezetése a Magyarország mellett 14 további országot magába foglaló régióban.

Az Axis Communications regionális képviselőjeként Csuthi Zsuzsanna célja a svéd székhelyű vállalat globális eredményeinek és magyaroszági szerepének növelése, melyhez kiváló alapot biztosít az eddigi nemzetközi és hazai biztonságtechnikai területen megszerzett tudása.

Az öt idegen nyelvet beszélő Csuthi Zsuzsanna a Corvinus egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd az Autronica intelligens tűzjelző rendszereket gyártó norvég vállalatnál kezdte pályafutását, ahol hazai és európai kereskedelmi feladatokat is ellátott. Tapasztalatait emellett a Vision Systemsnél (mai XTrails), az NVT-nél és a GE Security-nél szerezte. Legutóbbi munkahelyén, az Állami Nyomdánál kártya és papír alapú biztonsági nyomdai termékek és okmánybiztonsági megoldások értékesítésével foglalkozott, valamint részt vett a vállalat nemzetközi disztribúciós hálózatának kiépítésében.

”Az analóg rendszereket hazánkban és a környező országokban is folyamatosan váltják fel a hálózati videó megoldások, mivel egyre több végfelhasználó és telepítő fedezi fel az IP előnyeit a videomegfigyelésben és a távoli elérésben. Örülök, hogy új pozíciómban lehetőségem nyílik személyes tudásommal és tapasztalatommal hozzájárulni a régiónkban is dinamikusan növekvő Axis Communications sikereihez”- mondta Csuthi Zsuzsanna.

Kulcsszavak: CIO Axis

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu modellje új szintre emeli az automatizációval elérhető megtakarítást

A robotalapú folyamatautomatizáció (RPA) széles körű alkalmazásnak korlátait megszüntetve, a Fujitsu új modelje 12-16% közötti megtakarítást tesz lehetővé a működési költségben. A Fujitsu észak- és nyugat-európai ügyfelek számára elérhető, új ipari automatizációs működési modellje kiiktatja az RPA terjedését eddig gátló akadályokat, ami komoly változást hozhat tekintettel arra, hogy jelenleg világszerte csak a szervezetek 4%-a alkalmazza széles körben az RPA-technológiát. 

2019. november 18. 18:54

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Az ABB technológiája biztosítja a Burdzs Kalifa felhőkarcoló megbízható energiaellátását

Az ABB intelligens, előrejelző karbantartási megoldást telepített a világhírű Burdzs Kalifa folyamatos üzemelését biztosító áramellátási rendszerekhez. 

2019. november 18. 10:12

Az 5G által kínált üzleti lehetőségekről szólt az Ericsson K+F Innovációs Napok rendezvénye

A Ericsson Magyarország idei K+F Innovációs Napok rendezvényén olyan alkalmazásokat mutatott be, amelyek megvalósulását az 5G hálózatok teszik lehetővé. Ezek köre a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható eszközöktől a mégcsak tervezőasztalon vagy már fejlesztési szakaszban lévő lehetőségekig terjedt.

2019. november 16. 09:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás