Új Yahoo termék: Livestand, avagy személyre szabott hírek

Szabó Ákos, 2011. február 10. 23:22

Új szolgáltatást vezetett be ma a Yahoo: a Livestand egy személyre szabott böngésző a tablet és más mobil eszközök használóinak, amellyel a felhasználó testreszabott információkhoz juthat:  például az időjárásjelentés igazodhat a naphoz, órához és a földrajzi helyhez, vagy beállíthatjuk, milyen híreket olvasnánk szívesen.

Jelenleg még csak a Yahoo tulajdonában lévő tartalmakat érhetjük el a Livestand segítségével, vagyis a Yahoo Sport, Yahoo News, Flickr, OMG és a Yahoo Contributor Network oldalak tartalmát tudjuk kedvünk szerint alakítani. A tervek szerint később más tartalomszolgáltatók is csatlakozhatnak a rendszerhez.  

Carol Bartz ügyvezető igazgató barcelonai Mobil Világkongresszuson is a Livestandről kíván beszélni, amely először Android és iPad tableteken lesz elérhető.

A tabletek megjelenése óta rengeteg kifejezetten tabletekre írt hírolvasó jelent meg, nem beszélve a kifejezetten iPad-re írt újságokról mint például a The Daily (http://hirek.prim.hu/cikk/80674/) Ezekhez képest a Yahoo egyelőre nem jelent többet. Sikere azon múlik, mennyire tudja gazdagítani a tartalmakat más, Yahoo-n kívüli forrásokból.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így dolgozunk majd a jövőben?

Az irodai munkáról sokaknak az akár több órányi ingázás, a véget nem érő személyes megbeszélések, hosszas telefonos egyeztetések, véget nem érő email-folyamok és dokumentumok olvasása jut eszébe. Persze, mint oly’ sok mindenben, az elmúlt hónapok során ebben is sok változást tapasztalhattunk. A Ericsson legújabb kutatása azt mutatja be, hogy a szellemi munkát végzők hogyan látják saját munkájukat, és milyen elvárásaik vannak jövőbeni munkahelyükkel szemben. Felsejlik a dematerializált iroda képe.

2020. október 31. 16:55

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Halloweenkor takarítsuk ki a zombikat a hálózatból

A G DATA szerint a nem frissített rendszerek komoly biztonsági kockázatot jelentenek. A vállalatoknál működő Windows XP rendszerek olyanok, mint a zombik. Nehéz megszabadulni tőlük, de a halloween erre remek alkalom.

2020. október 31. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás