A világ első noteszgép-projektora a Fujitsutól

forrás Prim Online, 2011. július 12. 10:12

Az egyedülálló projektor a LIFEBOOK modulhelyébe illik, és bárhol lehetővé teszi a nagy méretben kivetített prezentációk tartását.

A Fujitsu bemutatta az üzleti felhasználók legújabb nélkülözhetetlen eszközét: a világ első noteszgép-modulhelybe illeszthető projektorát. A kihajtható Fujitsu Bay Projector másodperceken belül készen áll a működésre, és nem igényel külső beamert vagy kábeleket a diák, táblázatok vagy YouTube vírusvideók kollégákkal vagy barátokkal történő megosztásához.

A Fujitsu LIFEBOOK P771 és LIFEBOOK S761 noteszgépek opcionális kiegészítőjeként júliustól kapható szabadalmaztatott modulhely-projektor fokozza a kényelmet és a mobilitást. Beállítása egyszerű: a beépített beamer azonnal üzemkész állapotba kapcsol, amikor a lencsét és az izzót kihajtják a DVD-méretű modulhelyből és helyükre pattintják.

A modulhely-projektor szinte bármilyen felületen működik. Fényereje és trapézkorrekciója közvetlenül a beépített gombokkal szabályozható, lézersugaras technológiája pedig nagy kontrasztot és színmélységet biztosít az éles, tiszta képmegjelenítéshez. A hordozhatóság mellett előnyt jelent, hogy a modulhely-projektor csendesebb és hibatűrőbb is a hagyományos beamernél, amelynek izzói könnyen megsérülnek.

Az utazó üzleti felhasználók egy-egy hosszú munkanap után személyi moziként is használhatják a projektort, amellyel a kényelem érdekében nagyobb felületre vetíthetik ki a filmeket.

A modulhely-beamer fokozza a LIFEBOOK noteszgépek modulhelyének rugalmasságát. Használaton kívül a  projektor könnyen kivehető és kicserélhető moduláris második akkura, DVD Super Multi meghajtóra, vagy súlycsökkentő egységre.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős vezetője így nyilatkozott az új termékről: „Minden üzleti noteszgép-felhasználóval megtörténik, hogy a fontos előadás színhelyére érve tudja meg, hogy nincs projektor, vagy ha van is, működésképtelen, esetleg nem kompatibilis a noteszgépével. A Bay Projector megoldja a gondot – és lehetővé teszi, hogy a LIFEBOOK modellek valóban tökéletes mobil irodaként működjenek. Ráadásul a képek modulhelyből történő, közvetlen kivetítése nemcsak egyedülálló, hanem rendkívül kényelmes megoldás is. Ezért arra számítunk, hogy az új projektor hamarosan nélkülözhetetlen kelléke lesz a vezetői eszköztárnak.”

A modulhely-projektor modul 2011. július 1-től rendelhető a CEMEA&I régióban, az Egyesült Királyságban, Írországban és a skandináv térségben – kezdetben a LIFEBOOK P771 és LIFEBOOK S761 modellek kiegészítőjeként. Ára 499 euró körül alakul, de régióként eltérhet.
 

Kulcsszavak: Fujitsu notebook projektor

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája

Új eszközt kínál a fenntarthatósági törekvések még eredményesebb megvalósításához a vállalkozások és szakemberek számára a Schneider Electric, már lehet jelentkezni a társaság Fenntarthatósági Iskolájába. Az ingyenesen elérhető digitális platform számos interaktív tanfolyamot kínál, amelyek célja, hogy felvértezze az érdeklődőket a fenntarthatósági teljesítményük javításához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

2023. június 4. 14:33

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Bionika, robotika és intézményi spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon

Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án. Az idei év központi témája az egyetem innovációs sokszínűsége lesz. Dróntechnológiai, bionikai és robotikai fejlesztések is bemutatkoznak a programban. Az Innovációs Napon debütál az egyetem új spinoffokat és startupokat támogató programja a BME U[S]³.

2023. június 4. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39