A világ első noteszgép-projektora a Fujitsutól

forrás Prim Online, 2011. július 12. 10:12

Az egyedülálló projektor a LIFEBOOK modulhelyébe illik, és bárhol lehetővé teszi a nagy méretben kivetített prezentációk tartását.

A Fujitsu bemutatta az üzleti felhasználók legújabb nélkülözhetetlen eszközét: a világ első noteszgép-modulhelybe illeszthető projektorát. A kihajtható Fujitsu Bay Projector másodperceken belül készen áll a működésre, és nem igényel külső beamert vagy kábeleket a diák, táblázatok vagy YouTube vírusvideók kollégákkal vagy barátokkal történő megosztásához.

A Fujitsu LIFEBOOK P771 és LIFEBOOK S761 noteszgépek opcionális kiegészítőjeként júliustól kapható szabadalmaztatott modulhely-projektor fokozza a kényelmet és a mobilitást. Beállítása egyszerű: a beépített beamer azonnal üzemkész állapotba kapcsol, amikor a lencsét és az izzót kihajtják a DVD-méretű modulhelyből és helyükre pattintják.

A modulhely-projektor szinte bármilyen felületen működik. Fényereje és trapézkorrekciója közvetlenül a beépített gombokkal szabályozható, lézersugaras technológiája pedig nagy kontrasztot és színmélységet biztosít az éles, tiszta képmegjelenítéshez. A hordozhatóság mellett előnyt jelent, hogy a modulhely-projektor csendesebb és hibatűrőbb is a hagyományos beamernél, amelynek izzói könnyen megsérülnek.

Az utazó üzleti felhasználók egy-egy hosszú munkanap után személyi moziként is használhatják a projektort, amellyel a kényelem érdekében nagyobb felületre vetíthetik ki a filmeket.

A modulhely-beamer fokozza a LIFEBOOK noteszgépek modulhelyének rugalmasságát. Használaton kívül a  projektor könnyen kivehető és kicserélhető moduláris második akkura, DVD Super Multi meghajtóra, vagy súlycsökkentő egységre.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős vezetője így nyilatkozott az új termékről: „Minden üzleti noteszgép-felhasználóval megtörténik, hogy a fontos előadás színhelyére érve tudja meg, hogy nincs projektor, vagy ha van is, működésképtelen, esetleg nem kompatibilis a noteszgépével. A Bay Projector megoldja a gondot – és lehetővé teszi, hogy a LIFEBOOK modellek valóban tökéletes mobil irodaként működjenek. Ráadásul a képek modulhelyből történő, közvetlen kivetítése nemcsak egyedülálló, hanem rendkívül kényelmes megoldás is. Ezért arra számítunk, hogy az új projektor hamarosan nélkülözhetetlen kelléke lesz a vezetői eszköztárnak.”

A modulhely-projektor modul 2011. július 1-től rendelhető a CEMEA&I régióban, az Egyesült Királyságban, Írországban és a skandináv térségben – kezdetben a LIFEBOOK P771 és LIFEBOOK S761 modellek kiegészítőjeként. Ára 499 euró körül alakul, de régióként eltérhet.
 

Kulcsszavak: Fujitsu notebook projektor

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

A HMD Global egy Nokia 3310 tortával ünnepli 5. születésnapját

Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

2021. december 1. 20:31

A Philips készüléke nyerte az OLED TV-k képminőségi versenyét

Pontosan három évvel a legutóbbi shoot-out* – és szintén egy Philips OLED TV győzelme – után most a vezető AVForums.com weboldal szakértő olvasói a Philips OLED+936-ost választották győztesnek egy különleges TV shoot-out során, amelyben négy vezető gyártó legjobb OLED készülékei vettek részt.

2021. december 1. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59