Személyre szabható utasbiztosítás

forrás Prim Online, 2011. szeptember 28. 11:53

Az utasbiztosítások hazai piacán eddig egyedülálló újítással jelentkezik a Generali csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító (EUB). Mostantól lehetővé válik, hogy mindenki saját magának állítsa össze az igényeinek legjobban megfelelő csomagot, ezzel pedig nemcsak hatékonyabbá, de sok esetben olcsóbbá is válik ez a szolgáltatás.

A hagyományos utasbiztosításoknál az egyes elemek – egészségbiztosítás, poggyász-, jogvédelmi-, felelősségbiztosítási fedezet, asszisztencia – egy biztosítási csomagot alkotnak. Emiatt általában nincs lehetősége az ügyfeleknek a megfelelő „finomhangolásra” sem. Ha valaki például Svájcba utazik, ahol egy esetleges baleset kapcsán nagy kórházi kiadásokkal kell számolni, érthető, ha magas orvosi költség-limitet szeretne a biztosításához. Ugyanakkor, ha ugyanez az ügyfél csak kevés poggyászt visz magával, a hagyományos utasbiztosítások esetében meg kell vásárolnia egy olyan, drágább terméket, amely a poggyászra vonatkozóan is emelt szintű szolgáltatásokat tartalmaz, akkor is, ha erre semmi szüksége. Persze a fordítottja is lehetséges, amikor az adott célországban alacsonyabb orvosi költség limit is elegendő lenne, viszont egy hosszabb körutazás összes poggyászára szeretne fedezetet az utazó.
 
Az „1+1 Utasbiztosítás” segítségével, az online biztosításkötési felület lehetőségeit kihasználva összeállítható az a biztosítási csomag, amely az adott utazás jellemzői alapján a legmegfelelőbb. Az alap-adatok megadása után az utasbiztosítás elsődleges szolgáltatása, az egészségbiztosítás jelenik meg háromféle szolgáltatási szinttel, és természetesen eltérő díjjal. Ezt követően külön választható a poggyász- és balesetbiztosítást, valamint a jogvédelem- és felelősségbiztosítást tartalmazó szolgáltatási egység, lehetővé téve ezzel az aktuális utazáshoz legjobban megfelelő szolgáltatás- és díjszint kiválasztását.
 
Részletes információk az 1+1 biztosításról itt érhetőek el:
www.utasbiztositas.hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai együttműködési megállapodás a Magyar Innovációs Szövetség és a Tungsram között

A Magyar Innovációs Szövetség és a Tungsram együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Innovációs Szövetség 2019. november 15-én megtartott, összevont választmányi és elnökségi ülésén, melynek a Tungsram volt a helyszíne, ill. házigazdája. A cél, hogy tevékenységük eredményeiből szűkebb környezetükön túl a tágabb közösség is részesülhessen. Az aláírást követően, Jörg Bauer elnök-vezérigazgató előadásában bemutatta, miért lett a Tungsram szlogenje az, hogy "Örökségünk az innováció".

2019. november 18. 17:18

V. Magyar Speciális Független Filmszemle

2019. november 19-20-án kerül megrendezésre ötödik alkalommal Budapesten a Magyar Speciális Független Filmszemle, fogyatékossággal élők, pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotók, autizmussal élők valamint függetlenfilmesek és diákok Kárpát-medencei integrált filmes seregszemléje. Különlegessége, hogy az egyetlen olyan tematikus filmes rendezvény Magyarországon, amely a fogyatékosság témájában teszi közzé felhívásait.

2019. november 18. 15:51

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Az ABB technológiája biztosítja a Burdzs Kalifa felhőkarcoló megbízható energiaellátását

Az ABB intelligens, előrejelző karbantartási megoldást telepített a világhírű Burdzs Kalifa folyamatos üzemelését biztosító áramellátási rendszerekhez. 

2019. november 18. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás