A T-Mobile-nál mától kapható a Nokia Lumia 800 és Lumia 710

forrás Prim Online, 2012. január 20. 12:11

A T-Mobile január 20-ától Magyarországon is megkezdi a Nokia két Windows Phone operációs rendszerű mobiltelefonjának, a Nokia Lumia 800 és a Nokia Lumia 710 forgalmazását. A készülékek lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt elérhetők.

A készülékek igazi újdonsága a Microsoft Windows Phone 7.5 Mango operációs rendszer, amellyel az asztali számítógéppel azonos tudással bíró mobil az eddig megszokott tevékenységre használható. A Lumia tulajdonosok munkáját útközben is segíti a Word, az Excel, a OneNote és a PowerPoint mobil verziója. A telefonon létrehozható például Word-dokumentum vagy Excel-munkafüzet, amely az internetkapcsolatot igénylő SkyDrive szolgáltatással szinkronizálható, és később az otthoni, vagy irodai számítógépen folytatható a megkezdett munka. A SharePoint Workspace Mobile használatával a munkahelyen kívül is könnyedén megvalósítható a munkatársakkal való együttműködés.

 



A Nokia új telefonjai azonban nemcsak belülről okosak, hanem feltűnő designjukkal is kirínak a megszokott készülékek közül. A teljes képernyős kialakítás, a legömbölyített és kifinomult forma, illetve az egy darabból álló telefontest és a lebegő hatású, ívelt AMOLED kijelző garantáltan lenyűgözi felhasználóját. A 3,7”-es ClearBlack AMOLED érintőkijelző 800x480 képpontos felbontással, 16 millió szín megjelenítésére képes. Ennek a kijelzőnek köszönhetően a szövegek, fotók és videók rendkívüli élességgel jelennek meg. A Nokia Lumia 800 a fotózáshoz 8 megapixeles kamerát, automatikus és érintéses fókuszt és LED-vakut vonultat fel, és természetesen képes HD minőségben videofelvételt készíteni. Az automatikus arcfelismerés funkcióval egyszerűen megcímkézhetők a készült fényképek, amelyek azután egy pillanat alatt megoszthatók az interneten keresztül a közösségi oldalakon, köszönhetően a beépített Twitter és Facebook alkalmazásoknak. 

A készülékekre a környezetbarátok is büszkék lehetnek, hiszen energiatakarékos üzemmódban is működtethetők, PVC-mentesek, a felületük nikkelmentes, továbbá brómozott és klórozott összetevőktől valamint antimon-trioxidtól mentesek. A készülékekben lévő összes anyag alapanyagként és energiaként újrahasznosítható. A csomagolásban nem található petróleum alapú műanyag, 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült. A T-Mobile, a hello holnap! környezettudatos stratégiájának részeként, mindezt egy speciális ajánlattal is kiegészíti: bármely saját tulajdonú régi készülék visszaváltható, akár 10 000 forint értékben Nokia Lumia 800 vagy 710 vásárlása esetén. A beszámítási kedvezmény egy alkalommal, egy készülék erejéig vehető igénybe. Továbbá az első 300 Nokia Lumia 710 vagy 800 készüléket online vásárló ügyfél újrahasznosított molinóból készült, formatervezett kerékpáros táskát kap ajándékba.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05