Adobe Photoshop CS6 és CS6 Extended

forrás Prim Online, 2012. április 23. 08:50

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop CS6 és Photoshop CS6 Extended szoftvereket, a professzionális digitális képfeldolgozás egyértelmű mércéjének számító alkalmazások új főverzióit. A Photoshop CS6 Extended a Photoshop CS6 korszerű szerkesztési, elrendezési és grafikai tervezési képességei mellett fejlett 3D tervezőeszközöket, kép- és videoszerkesztési, illetve mennyiségi elemzési szolgáltatásokat is biztosít.

A Photoshop CS6 2012. március 22-én, Mac OS és Microsoft Windows platformokra kiadott nyilvános bétaverzióját csaknem egymillió alkalommal töltötték le világszerte, messze túlszárnyalva az Adobe történetének minden korábbi nyilvános bétaverzióját.  A megjelenést követően a Photoshop CS6 és a Photoshop CS6 Extended önálló alkalmazásként és az Adobe Creative Suite 6 termékcsalád kulcsfontosságú összetevőjeként is megvásárolható, emellett pedig részét képezik az Adobe Creative Cloud szolgáltatásának is.

Alkotás csúcsteljesítményű és innovatív képalkotási megoldásokkal

A Photoshop CS6 és a Photoshop CS6 Extended páratlan sebességet és hatékonyságot kínál a fejlett képszerkesztési, tervezési és elrendezési műveletekhez, illetve a mozgásalapú tartalmak szerkesztéséhez szükséges kreatív eszközökhöz. A szoftverek lehetővé teszik a felhasználók számára a kivételes eredményeket biztosító vezérlőeszközökkel végzett képjavítást, a valós idejű szerkesztést és a szerkesztőeszközök új GPU-gyorsításának köszönhető folyamatos munkavégzést. Egyszerűbbé vált a videók szerkesztése, automatikus árnyalatleképezés és élesítés érhető el, a továbbfejlesztett tervezőeszközökkel pedig kevesebb lépésben érhetők el jobb eredmények. A kreatív szakemberek számára a hatékony, modern, képközpontú felhasználói felület biztosít további előnyöket. A beállítások és egyéni módosítások az Adobe Creative Cloud használatával végrehajtott szinkronizálása következetes munkafolyamatokat tesz lehetővé.

A Photoshop CS6 legfontosabb szolgáltatásai közé tartoznak az alábbiak:
·    Tartalomfüggő javítás – lehetővé teszi a felhasználók számára a mintaterület kijelölését, amely azután javításra használható.
·    Adobe Mercury Graphics Engine – a különféle 64 bites platformok támogatásával felgyorsítja a képalkotási és szerkesztési feladatokat, és gyorsabb feldolgozást biztosít nagyméretű képek esetén is.
·    Új és újratervezett szerkesztőeszközök – a betűstílusok egységes formázást tesznek lehetővé, a vektoros rétegekkel ecsetvonások és átmenetek adhatók a vektorobjektumokhoz, egyszerűen hozhatók létre az egyéni ecsetek és szaggatott vonalak és gyorsabbá vált a keresés a rétegek között – és ez csak néhány az új eszközök közül.
·    Intuitív videokészítés – a Photoshop már ismerős eszközeinek teljes választéka mellett rendelkezésre állnak új, intuitív videoszerkesztési eszközök a videoklipek létrehozásához és javításához.
·    Elmosási galéria – az új és könnyen kezelhető felület közvetlen képszerkesztési lehetőségeket biztosít, amelyekkel a felhasználók gyorsan alkalmazhatnak képelmosási effektusokat a képeken, például miniatúraeffektust, elmosást egyetlen fókuszponttal, illetve a változó elmosást több fókuszpont között.

A Photoshop CS6 Extended a Photoshop CS6 szolgáltatásain kívül az alábbiakat foglalja magában:
·    3D megjelenítésre képes Mercury Graphics Engine – nagyobb teljesítmény és sebesség a 3D képalkotásra optimalizált alrendszer használatával.
·    3D ujjhegy-vezérlés – további fejlesztések a felhasználói felületen a hatékonyabb 3D munkafolyamatokhoz.
·    Új 3D effektusok – tükröződések és „húzható” árnyékok a képek javítása érdekében.

Az Adobe Creative Cloud és a digitális képalkotás

Az Adobe Creative Cloud szolgáltatás új lehetőséget nyújt a kreatív szakembereknek az Adobe szoftverek nyújtotta innováció megismerésére, illetve a szoftverek, például az Adobe Photoshop CS6 megvásárlására:
·    A Creative Cloud szolgáltatásra előfizető tervezők letölthetik és telepíthetik az Adobe CS6 ma bejelentett összes új alkalmazását, valamint a két új HTML5-alapú terméket, az Adobe Muse és az Adobe Edge Preview szoftvert.  
·    A Creative Cloud az Adobe kreatív táblagépalkalmazásait, például a Photoshop Touch szoftvert is integrálja a mindennapi munkába – szinkronizálja és a felhőben tárolja a fájlokat, amelyek így könnyen megoszthatók és elérhetők bármilyen készülékről. 
·    A Creative Cloud tagsággal rendelkezők könnyedén készíthetnek mobilalkalmazásokat az iOS és Android áruházakba, valamint közzétehetik, kezelhetik és üzemeltethetik webhelyeiket.
·    Az Adobe Creative Cloud tagjai még azelőtt hozzáférnek a frissítésekhez – beleértve a Photoshop új szolgáltatásait – hogy azok egy jelentős frissítés részeként megjelennének, a folyamatosan megjelenő új termékeket szolgáltatásokat is használhatják. A Creative Cloud tagság részeként hamarosan megjelenik az Adobe Photoshop Lightroom 4 szoftver is.


Árak és elérhetőség
A Photoshop CS6 várható kiskereskedelmi ára 699 EUR, a Photoshop CS6 Extended szoftveré pedig 999 EUR. A termékeket az arra jogosult ügyfelek frissítésként is megvásárolhatják.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági előfizetők számára is képes lesz konvergens, vagyis a mobil mellett vezetékes telefon és internet, valamint televíziós szolgáltatások nyújtására.

2019. október 15. 15:24

Megszavazta az Est Media rendkívüli közgyűlése a Delta-tranzakciót

A részvényesek felhatalmazásával folytatódhat a tranzakció, amellyel a magyar informatikai holding, a Delta Csoport megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén, az Est Media Nyrt. rendkívüli közgyűlése ugyanis közel 90 százalékos többséggel megszavazta a Delta Systems Kft. nyáron bejelentett akvizícióját. A közgyűlés határozata értelmében a tranzakció zárásával, amelynek határideje december 20., a tőzsdei társaság neve Delta Technologies Nyrt.-re változik, utalva a vállalat saját innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztésre, akvizíciókra és nemzetközi terjeszkedésre utaló stratégiájára.

2019. október 2. 15:51

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

2019. szeptember 14. 09:04

Mit tehetünk a zsarolók ellen?

Magyarországon is rohamosan terjed a felhasználók adatainak pénzköveteléssel kísért titkosítása, amelynek kiemelt célpontja az üzleti szféra. Míg minden második kis- és középvállalkozás célkeresztje egy újabb zsarolóvírusnak, addig a Fortune 500 listáján sorakozó amerikai cégóriások közel 87%-át érte már hasonló jellegű támadás. A kártevők pedig akár egy álláspályázatra beküldött ártatlan önéletrajzon keresztül is beszivároghatnak. Szerencsére azonban van megoldás!

 

2019. szeptember 9. 10:56

Megérkezett a Google új szolgáltatása a magyar piacra

Az internetes vásárlások sikerét az határozza meg mind a vevők, mind a kereskedők számára, hogy milyen rövid úton lehet az érdeklődésből eljutni a sikeres vásárlásig. A vevők számára az a legfontosabb, hogy a termékről, a webshopról és az árról minél kevesebb kattintással minél biztosabb információt kapjanak. Hasonlóképpen a kereskedők számára is az a megtérülő taktika, ha minél kevesebb kattintással, konkrét vásárlási szándékkal érkező felhasználókat az oldalukra tudnak csábítani. 

2019. augusztus 28. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás