Jól szerepelnek az SAP termékei a független felmérésekben

forrás Prim Online, 2012. június 30. 07:34

Több új, nemzetközi tanulmányban szerepelnek vezető helyeken a szoftvercég különböző megoldásai.

Üzleti intelligencia
A Forrester Research friss felmérésében, mely a önkiszolgáló üzleti intelligencia rendszekről készített összeállítást, a vezető helyen jelölte meg az SAP BusinessObjects portfólióját, kiemelve a megoldások könnyű skálázhatóságát, és a valós idejű betekintést nyújtó képességét az óriási mennyiségű adatokba, melyek kulcsfontosságúak az első számú pozícióhoz.

Pénzügyi teljesítménymenedzsment
A legmagasabb pontszámú értékelést érte el az SAP már második alkalommal a Ventana Research évenként kiadott tanulmányában. A vállalat szakalkalmazásait hét kategóriában vizsgálták. Ezek a könnyű használhatóság, a menedzselhetőség, a megbízhatóság, a rugalmasság, a terhelhetőség, a teljes élettartam-költség és megtérülés párosa, valamint a validáció.

Mobilitás
A Yankee Group a felmérésében az első számú szállítók sorában nevezte meg az SAP-t, hangsúlyozva, hogy a cég messze azelőtt jár, hogy a cégek felismernék, a mobileszközmenedzsmentet és a mobilapplikáció menedzsmentet integráltan szükséges kezelni, valamint az egységesített biztonság, policy, és megfelelőségi architektúra kialakítása minden mobileszközre alkalmazható.

Szintén a vezető megoldásszállítók között értékelte a Gartner az SAP mobilplatfromját a mágikus négyzet felmérésében, mely a végrehajtás képessége, és a jövőkép teljessége alapján sorolta a vállalatokat.

Ügyfélkapcsolat-menedzsment
A globális CRM piac 19,3%-át birtokolja az SAP árbevétel alapján, mellyel az első számú szereplő- ezt szintén a Gartner adta hírül az új, „Market Snapshot: CRM software” kutatásában. A riport szerint a CRM iránti érdeklődést a mobilitás, a közösségi média, a web analitika, az e-kereskedelem növekedése hajtja.

Ellátásilánc-menedzsment
Egy másik, SCM piacot elemző Gartner tanulmány is a szoftvercég piaci elsőbbségét hozta: az ellátásilánc-menedzsment globális piacán 19,9%-os vezető részaránnyal bír. Itt, a vizsgált periódusban 17%-os éves növekedést mutatott fel az SAP.

Relációs adatbáziskezelők piaca
Az IDC a riportjában a német gyökerű vállalatot a leggyorsabban növő piaci szereplőként jelölte, mely 2010-2011-között 44%-os árbevétel-növekedést ért el, miközben az átlag 15% volt. Az SAP-t a negyedik helyen regisztrálták a legnagyobb szállítók sorában.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59