Sony VAIO E11: Subnotebook a Sonytól

forrás Prim Online, 2012. július 3. 14:15

Megérkezett a múlt héten bemutatott új Sony VAIO E sorozat legkisebb tagja is. Az A4-es papírlap méretű E11-es modell kis méretének ellenére prémium minőségű felhasználói élményt biztosít, kifejezetten alkalmas azoknak, akik a rohanásban sem szeretnének lemondani a minőségről.

A múlt héten lezajlott Sony VAIO sajtótájékoztatón már bemutatkoztak az E sorozat tagjai, - a 14-es, 15-ös és az 17-es modellek - most pedig itt a széria legújabb tagja, az E11-es mini notebook.

Az E sorozat egyik legújabb és legpraktikusabb funkciója, hogy a folyamatban lévő munkáinkat tetszőlegesen befejezhetjük. A fejlett energiatakarékossági funkcióiknak (Rapid Wake) köszönhetően a VAIO E modellek a fedél lehajtásával hibernálják magukat, és a nyitott vagy el nem mentett dokumentumokat akár 10 napig megőrzik. A fedél ismételt felnyitásával a számítógépek 5 másodpercen belül magukhoz térnek az álomból, és a megkezdett munkafolyamat ismét szerkeszthetővé válik.

A különálló billentyűk precíz gépelést tesznek lehetővé, az integrált „Exmor” HD felbontású webkamera segítségével pedig jó minőségű HD képeket továbbíthatunk a videóbeszélgetésekhez.

 A kifinomult hangzásról az xLOUD technológia és az eredeti Sony jelfeldolgozó (Clear Phase) gondoskodik, melynek köszönhetően a hangsugárzók rendkívül pontos hangvisszaadásra képesek, valamint torzításmentes hangerőnövelést tesznek lehetővé webes csevegés, játék vagy filmnézés közben.

A grafikai megjelenésről a Radeon HD 7340 grafika gondoskodik, míg a teljesítményt a 2 magos AMD processzor biztosítja.  A csatlakozási feladatokat a Bluetooth 4.0 technológia, a három USB port, valamint egy HDMI kimenet látja el.

Az új VAIO E11 fehér és rózsaszín színekben kerül a boltokba, valamint az E modellekhez izgalmas gyári kiegészítők is elérhetők. A lekerekített formavilágú vezeték nélküli egerek és a hordtáskák mind harmonizálnak a laptopokkal.

A készülék részletes technikai specifikációja a Sony oldalán érhető el:
http://www.sony.hu/product/vn-e-series/sve1111m1e
 

Kulcsszavak: Sony notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38