Az ASUS AiCloud-dal elkészítheti saját „személyes felhő” tárterületét

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 10:14

Az ASUS egy sor olyan új terméket jelentett be, amelyek célja, hogy a legmodernebb technológiákkal változatosabbá tegyék a felhasználók digitális életét. Az ASUS AiCloud egy csúcstechnológiás 802.11ac Wi-Fi útválasztót egyesít egyszerűen használható szolgáltatásokkal, amelyekkel bárki elkészítheti saját „személyes felhő” tárterületét, a Design MX monitorok pedig lenyűgöző minőségű képeket jelenítenek meg karcsú és elegáns kivitelben. A játékosokról sem felejtkeztek el, hiszen megjelent a játékhoz optimalizált ASUS ROG TYTAN CG8890 asztali gép; az üzleti felhasználók pedig a maximálisan egyszerű kezelésre és mobilitásra optimalizált, kompakt B1 Portable LED-es projektorral vetíthetnek kristálytiszta bemutatókat. A Zen-ihletésű ASUS SDRW-08D3S-U külső DVD-író pedig a ZENBOOK™ tökéletes társa.

ASUS AiCloud – nagyszerű kapcsolat


Az ASUS AiCloud a felhő alapú tárolás kényelmét hozza el mindenkinek az egyszerűen használható technológia és szolgáltatások, valamint a korlátlan tárterület és a megszigorított adatvédelem együttesével. A Smart Accessszel a összes adat az otthoni hálózaton vagy egy online tárolószolgáltatásban tárolható, és egyszerűen elérhető akár okostelefonról, akár PC-ről, ha van internetkapcsolat. Használatával bármilyen hálózati számítógép személyes felhővé alakítható, tetszés szerinti fájlokat megosztva az interneten keresztül, akár windowsos, akár linuxos gépről, akár Macekről. A fájlok egyszerűen, egy webes hivatkozással oszthatók meg.



A Cloud Disk éjjel-nappal elérhető adat- és médiakönyvtárat biztosít. Ehhez csupán csatlakoztatni kell egy USB-s tárolóeszközt egy ASUS útválasztó, például az RT-AC66U USB-portjához, így az lényegében felhőszolgáltatás-elosztóként fog működni. Így a felhasználók saját médiakiszolgálót üzemeltethetnek bármin, androidos vagy iOS alapú okostelefonoktól kezdve tábla- vagy noteszgépekig, és nincs többé szükség arra, hogy helyben kelljen összegyűjteni a tárigényes zene- és filmkollekciót.
 
Az ASUS Smart Synckel egyszerűen szinkronizálhatók adatok a helyi tárolóeszközök és egy ASUS WebStorage fiók között. A szinkronizálás automatikus és a háttérben zajlik, garantálva, hogy a fájlok mindig naprakészek legyenek.

ASUS Designo MX279H és MX239H monitorok


A vonzó külsejű, perem nélküli, teljes szélességű kijelzős, új Designo 27” MX279H és 23” MX239H képernyők stílusosan egészítenek ki bármilyen asztali gépet, és a napkorong formájú állványon álló, ultravékony készülékek minimális helyet foglalnak csupán el. A matt, csillogásmentes, LED-háttérvilágítású IPS panel széles, 178 fokos betekintési szöget és kiemelkedő színhűséget kínál, ugyanakkor rendkívül vékony profilú: az MX239H mindössze 14,5, és a nagyobb MX279H is csak 17,5 mm vastag.

A dupla HDMI-bemenet rugalmas csatlakozást biztosít. A Bang & Olufsen ICEpower®-rel közösen fejlesztett ASUS SonicMaster technológia hihetetlenül valósághű hangokat bocsát ki, vagyis a Designo MX279H és MX239H a szépséget újradefiniáló kijelzők: épp olyan szépen szólnak, mint amilyen gyönyörűek.

Játékhoz optimalizált ROG TYTAN CG8890 asztali gép


A he ROG TYTAN CG8890 asztali PC még magasabbra teszi a lécet a játékok terén. Az egy kattintással elérhető Turbo Gear dinamikusan túlhajtja a CG8890 Intel® Core™ i7-3960X processzorát, így az akár a 4,2 GHz-es órajel is elérhető a gép újraindítása nélkül. A legmodernebb NVIDIA® GeForce® GTX 690 grafikus kártya tökéletesen akadásmentes játékot kínál a legösszetettebb beállítások mellett is, és elég erős ahhoz, hogy akár négy monitort meghajtson, nem szólva az NVIDIA® 3D Vision Surround játék lehetőségéről. A mellékelt ASUS Xonar DX hangkártyában a Dolby Home Theater technológiái 35-ször tisztább (116 dB SNR, jel-zaj arányú) hangot állítanak elő, mint az alaplapi kodekek, extra előnyt biztosítva a játékosok számára az ellenfelekkel szemben. Mindezek kiegészítéséhez két 128 GB SATA 3 SSD van RAID 0 konfigurációba kötve, hogy a legintenzívebb helyzetekben is gyorsan lehessen reagálni. A CG8890 aerodinamikus, sokszög alakú külseje túlhajtáskor átalakul (kinyílik az oldala), a kiegészítő DEFCON és az alsó rács visszajelző lámpái pedig kék és vörös LED-fényekkel jelzik a rendszer készen állását. A továbbfejlesztett, tízirányú szellőzés és a folyadékhűtéses CPU együttesével a CG8890 kinyíló háza egy olyan behemót hűtési megoldás, amelyet a lehető leghatékonyabb hőelvezetés és légáramlás megvalósításához terveztek, és hihetetlen stabilitást kínál a legextrémebb helyzetekben is.

ASUS B1 hordozható LED projektor


A B1 hordozható LED projektor kompakt mérete ellenére is fényes, tiszta képeket vetít, maximális kényelmet és mobilitást biztosítva ezzel. Higanymentes, 500 ANSI lumen fényerejű LED-es fényforrás található benne és rendkívül rövid távolságra is képes vetíteni: egy méterről akár 130 cm-es átmérőjű kép is kivetíthető. Azonnal be- és kikapcsolható, ami lerövidíti a beüzemelés és leállítás idejét.

A B1 azonnal használható (plug-and-play) funkcionalitást kínál beépített SD-kártyaolvasójával és SonicMaster audiotechnológiával felszerelt hangszóróival; a PC nélküli Office-megjelenítési és a multimédia-lejátszási funkciók pedig kezelik az MS Office, PDF, és multimédiás fájlformátumokat, hogy a felhasználók ezeket számítógép nélkül is megtekinthessék. Az opcionális vezeték nélküli adapterrel még a noteszgépekkel és PC-kkel összekötéshez szükséges vezetékek is elhagyhatók.

ASUS SDRW-08D3S-U külső DVD-író


A Zen-ihlette kialakítású ASUS SDRW-08D3S-U, 8x sebességű, külső DVD-író ideális társa a ZENBOOK-nak. Az egérműveletekkel írási funkcióval három egyszerű lépésben írhatók meg a lemezek; az ATP-technológia pedig garantálja a kiemelkedő lemezminőséget. Az adatok nagyobb biztonsága érdekében 256 bites titkosítás is használható.

Az AV funkcióval pedig a multimédiás anyagok élvezhetők az okos tévéken és táblagépeken is; a többféle operációs rendszer támogatása pedig garantálja a kompatibilitást Windowszal és Mackel egyaránt.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05