Budapestre helyezte régiós ügyfélszolgálatát az LG

MTI Sajtóadatbank, 2012. szeptember 8. 07:11

Budapesti központjába helyezte szeptember 6-ától eddig Lengyelországban működő régiós ügyfélszolgálatát az LG Electronics (LG) - tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.

Az LG budapesti irodájában fogadják csütörtöktől a Magyarországról, Bulgáriából, Horvátországból, Szerbiából és Romániából érkező megkereséseket.

A közlemény szerint a cég 23 új munkahelyet teremtett Magyarországon. Az új állásokra kétnyelvű - magyar és a régió egyik országának nyelvét beszélő - munkatársakat kerestek. Az ügyfélszolgálat és a szerviz egy helyiségben van, így a call center munkatársai szükség esetén azonnali segítséget kapnak a munkájukhoz.
 
A fejlesztés eredményeképpen ezentúl gyorsabban és hatékonyabban tudnak majd segíteni, ha az ügyfeleknek az LG termékeivel kapcsolatban bármilyen kérdésük van - közölte a társaság.
 
Az LG Electronics világszerte 120 országban több mint 93 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Az LG  2011-ben 54,3 ezer milliárd koreai wonos (49 milliárd dolláros) árbevételt ért el négy - szórakoztató elektronikai, a mobilkommunikációs, a háztartási elektronikai, valamint a légkondicionáló és energetikai megoldások - üzletágában.
Kulcsszavak: +céginfo LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17