Windows 8-at mindenkinek

Czipperer Dia, 2012. október 26. 08:03

New York-i helyi idő szerint október 26-án, pénteken 12 óra 1 perctől elérhetővé válik a Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 8, amely merőben eltér elődjétől, mégis sokak számára elérhető lesz.

Csütörtökön mutatták be nagyközönségnek az új rendszert, és pénteken a felhasználók akár már ki is próbálhatják, hogyan is működik. Igazi újdonsággal van dolgunk, ugyanis már első ránézésre is látszik, hogy jelentősen különbözik elődjétől. Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója elmondta, hogy az új operációs rendszer egyesíti a legjobban a PC-t és a táblagépet, hiszen munkához, játékhoz, egyszóval mindenhez kiválóan használható.

 

 

 

És akkor sem kell kétségbeesned, ha a te géped Windows 7-tel fut, hiszen a Microsoft lehetővé teszi, hogy frissítsük operációs rendszerünket a 8-as verzióra. És ami hihetetlennek tűnik, de mindez nem lassítja majd a gépünket, hanem pont ellenkezőleg. Javítja az akkumulátor élettartamát, csökkenti a memóriahasználatot, és gyorsabb bootolást garantál.Nézd meg , hogyan vélekednek az emberek az új rendszerről.Bővebben az új üdvöskéről a Megérkezett a Windows 8 cikkünkben olvashatsz.

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Windows 8 Microsoft

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08