Fujitsu adatbiztonsági célgép a költséghatékony növekedésért

forrás: Prím Online, 2012. november 5. 10:20

A Fujitsu a kis és közepes méretű szervezetek számára is megfizethető, kiszámítható árszinten teszi elérhetővé a garantált adatbiztonság nyújtotta stresszmentes működést. Emellett a környezet és a mentési adathordozók terén sem kényszeríti őket zsákutcába. A Fujitsu ETERNUS CS800 adatbiztonsági célgép új generációja előzetes beruházás nélkül biztosítja az adatvagyon rugalmas bővítésének lehetőségét. Fix áron nyújt átfogó funkcionalitást a kisebb szervezeteknek, és könnyen skálázható verzióval támogatja a közepes méretű vállalatokat.

A hatékonyabb és megbízhatóbb mentést és visszaállítást nyújtó ETERNUS CS800 adatbiztonsági célgép deduplikációval kiegészített lemezes mentést végez. A deduplikációs funkció, valamint a replikációs és a path-to-tape szoftverek minden verzióban többletdíj és rejtett költségek nélkül megtalálhatók – ily módon minden cég számára elérhető az egységes adatbiztonság. A legújabb deduplikációs technológia akár 95 százalékkal is mérsékelheti az adattárolási kapacitásigényt. Az összes csatlakoztatott gazdarendszer adatainak deduplikálásával huszadára vagy még alacsonyabb szintre is csökkenhet a replikációhoz szükséges hálózati sávszélesség.Az ügyfelek csak azért a kapacitásért szeretnének fizetni, amire jelenleg szükségük van, és később, az igények növekedésével akarnak csak kapacitást bővíteni. A Fujitsu ETERNUS CS800 S4 skálázható verziója kényelmesen, több gördülékeny lépésben bővíthető 240 TB-ig anélkül, hogy közben más modellre kellene átállni vagy minden egyes növekedési lépésnél komolyabb költségtétellel kellene számolni. A vonzó, belépő szintű verzió max. 10 TB kapacitást igénylő kis- és középvállalatok (KKV-k) vagy nagyvállalati fiókirodák számára ideális, ahol lehetővé teszi a hardvererőforrások további konszolidálását. Az adatbiztonsági célgép használói most először, tetszés szerint választhatnak a SAN- és a NAS-környezet között, vagy akár a kettő kombinációját is használhatják.

Az ETERNUS CS800 S4 felhasználói a célgép minden előnyéből a maximumot hozhatják ki minimális üzemeltetési munka- és költségigény mellett a Symantec NetBackup, a Backup Exec és a CommVault Simpana mentési szoftverekkel megvalósított szoros integrációnak köszönhetően. Míg az ETERNUS célgép konszolidálja a célrendszereket és egyszerűsíti működésüket, a mentési szoftver nagy teljesítményű funkciókkal felügyeli a szerverektől a célrendszerek felé irányuló mentési folyamatokat.

A célgépek szegmensében az ETERNUS CS800 S4 az elsők között támogatja az A.I.R. (Auto Image Replication) funkcióval ellátott Symantec NetBackup OST megoldást, egyszerűsítve ezzel a távoli helyszínekre történő lemezes mentést és segítve a katasztrófa utáni visszaállítást. A célgépre egyedülálló módon a CommVault Simpana médiaágens is rátölthető, amellyel az ügyfelek külön szerverhardver nélkül és kisebb hálózati forgalom mellett tudnak közvetlenül adatokat írni a célgépre.

A Fujitsu ETERNUS CS800 S4 adatbiztonsági célgép 2012. november közepétől vásárolható meg közvetlenül a Fujitsutól vagy viszonteladó partnereitől. Ára régiótól, valamint a célgép konfigurációjától és kapacitásától függ.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Meghackelt mackó, kémkedő baba: hogyan szűrhetjük ki a nem biztonságos okosjátékokat ajándékvásárláskor?

Az intelligens pacemakerektől az okosórákig, a hangasszisztensektől az okos kapucsengőkig a technológia segít életünket egészségesebbé, kényelmesebbé, és szórakoztatóbbá tenni - ez a dolgok internete (Internet of Things – IoT), mely egyúttal lehetővé teszi a gyártók számára, hogy új, izgalmas játékokat dobjanak piacra. Az okosjátékok globális piacán kétszámjegyű százalékos növekedés várható, és 2027-re ez meghaladhatja a 24 milliárd dollárt. Amikor viszont a hálózati kapcsolat, az adatok és a számítástechnika találkozik, adatvédelmi és biztonsági aggályok is felmerülhetnek – az ESET szakértői most, a karácsonyi vásárlások kezdetekor az ebben rejlő veszélyekre hívják fel a figyelmet.

2022. november 30. 11:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56