EliteBook Revolve: új üzleti táblagép a HP-tól

forrás: Prím Online, 2012. december 6. 15:11

A HP új generációs hibrid táblagéppel, a HP EliteBook Revolve modellel bővíti üzleti táblagép-kínálatát. A notebook a kijelző lehajtásával mobil táblagéppé változik, érintőképernyője pedig elforgatható, hogy a felhasználók megoszthassák munkájukat kollégáikkal.

A HP EliteBook Revolve hibrid táblagép egyetlen mozdulattal átalakítható, így minden igényre kiváló számítástechnikai megoldást kínál. Olyan vállalati és kormányzati vevők számára tervezték, akik egyszerre szeretnének ultravékony notebookot és érintőképernyős táblagépet használni. A legújabb, harmadik generációs Intel® Core™ processzorokkal szállított, a Windows® 8-hoz optimalizált HP EliteBook Revolve egy teljes értékű mobilszámítógép elképesztő teljesítményét és látványát nyújtja, ugyanakkor rugalmasan, gyorsan nagyfelbontású (HD) érintőképernyővel felszerelt táblagéppé alakítható.A HP egy új, egyszerre több táblagéppel használható töltőállomást is bemutatott. A HP Multi-Tablet Charging Module) akár 10 táblagép gyors, egyszerű töltését és tárolását is lehetővé teszi, egyetlen konnektorról. A modul sokféle munkahelyi környezetben ideális megoldás lehet. A csatlakoztatott táblagépek biztonságosan rögzíthetőek, a hátrahajtható ajtókat kulcsos zár védi.

Elforgatható, hátrahajtható kijelzős HP EliteBook ,a hatékonyabb munkavégzésért

A HP EliteBook Revolve-ot napjaink pörgős nagyvállalati munkahelyeihez tervezték. Az érintőképernyő elforgatásával a felhasználók megmutathatják munkájukat kollégáiknak, ügyfeleiknek, lehajtásával pedig ultra mobil táblagéppé alakíthatják a készüléket. A HP hibrid táblagépeinek kilencedik generációját képviselő eszközben mindent megtalálunk, ami  a hatékony munkavégzéshez szükséges:

·    A legújabb Intel processzorokon futó Windows 7 Pro vagy Windows 8 Pro operációs rendszer egyszerre kínálja a megszokott PC felhasználói élményt és a természetes multitouch érintésvezérlést.
·    A 29 centiméteres (11,6 hüvelykes) HD kijelzőt alig 1.4 kg súlyú készülékbe építették, amely egyszerre kínálja a korlátlan mobilitás szabadságát és a megfelelő teljesítményt.
·    A képernyő orientációjának, fényerejének és más jellemzőinek automatikus módosítása, valamint teljes méretű, megvilágított billentyűzet és külön megvásárolható toll. 
·    A 720p felbontású HD4 kamera, a két mikrofon, a DTS Studio Sound és az előre telepített CyberLink YouCam alkalmazás segítségével egyszerűen videokonferenciázhatunk és készíthetünk HD webes videókat.
·    Prémium anyagok: tartós, karcálló Corning Gorilla® Glass® 2 képernyő és magnézium ház.
·    Nagyvállalati szintű dokkolási képességeivel egyszerűen csatlakoztatható külső monitorhoz, billentyűzethez, egérhez, további csatlakozókhoz vagy nyomtatóhoz.
·    A 3G mobilinternet, USB 3.0, DisplayPort és biztonságos NFC kapcsolódási lehetőségekkel egyszerűen, biztonságosan, bárhol hozzáférhetünk irodai alkalmazásainkhoz, a készülék az irodában is nagyvállalati szintű, egységes dokkolási lehetőséget kínál.
·    Nagyvállalati szintű alkatrészek és akár 256 GB kapacitású SSD (szilárdtest) meghajtó Intel Rapid Start technológiával, így a meghajtó akár 5 ezredmásodperc alatt munkára kész.

Dolgozzon bárhol: egyszerű telepítés, felügyelet és biztonság

A többi HP EliteBookhoz hasonlóan a HP Revolve is tartalmazza a biztonságos rendszerbe állításhoz és nagyvállalati felügyelethez szükséges eszközöket, funkciókat: 

·    Az olyan nagyvállalati IT eszközök, mint az Active Directory doménbe léptetés, a PXE boot támogatás és a HP Client Management megoldások biztonságos hálózatba kapcsolást és a hatékony eszközflotta-felügyeletet kínálnak.
·    A HP Client Security minden szinten védelmet kínál: a HP BIOS Protection megoldás, a Microsoft Defender vagy Microsoft Security Essentials szoftver; az adattitkosítást garantáló beágyazott, minősített TPM biztonsági chip; valamint a négy éves HP Absolute Data Protect segít megvédeni az eszközt, a tárolt adatokat és a felhasználói azonosítókat.
·    A HP Global Series és a HP Custom Integration Services szolgáltatásokkal akár egy világméretű nagyvállalat is egyszerűen, a globális konfigurációnak megfelelően rendszerbe állíthatja a készüléket, valamint testre szabhatja egyes jellemzőit (pl. vállalati embléma).
·    Közvetlenül, driverek telepítése nélkül nyomtathat bármely ePrint technológiával felszerelt HP nyomtatóra vagy hálózati HP nyomtatóra. A HP ePrint szoftver használatával a felhasználók távolról is nyomtathatnak több mint 24 000 nyilvános helyen, pl. szállodákban vagy üzleti szolgáltatóknál.

A HP új kiegészítővel bővíti a HP ElitePad portfóliót

Idén októberben a HP bemutatta első nagyvállalati táblagépét, a HP ElitePad-et, amelyet a kezdetektől arra terveztek, hogy mindenben kielégítse a nagyvállalati vevők szerteágazó igényeit. A HP ElitePad bevezetésével egyedülálló, a termelékenységet növelő kiegészítők széles portfóliója is elérhetővé vált, köztük a HP ElitePad Smart Jacket tokok.

A portfólió új tagja a HP Multi-Tablet Charging Module, amellyel a felhasználók munkakörnyezete rendezettebb lehet, például a nővérek asztalai vagy tantermek, a táblagépek pedig mindig feltöltve és biztonságban tárolhatók. A modul bármely, legfeljebb  25 cm (10,1 hüvelyk) képátlójú  táblagéppel kompatibilis, de különösen alkalmas a HP ElitePad és a HP ENVY x2 (augusztus 30-án bejelentett), táblagépként is használható notebook töltésére és tárolására — akár önmagában, akár HP Smart Jackettel vagy billentyűzettel használják. A praktikus, egymásra rögzíthető formatervnek köszönhetően egyszerre akár két Multi-Tablet Charging Module-t is tölthetünk, az egyedülálló kábelvezető rendszerrel könnyen felszerelhetjük, és többé nem lesz rá gondunk.

Elérhetőség

A HP EliteBook Revolve várhatóan 2013 márciusától lesz rendelhető az EMEA régióban. A termék árát a bevezetéshez közelebbi időpontban jelentik majd be.

A HP Multi-Tablet Charging Module várhatóan 2013 márciusától lesz megvásárolható a régióban, 499 eurós ajánlott végfelhasználói áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24