Negyedik generációs iPad a Magyar Telekomnál!

forrás: Prím Online, 2013. január 28. 13:45

A Telekom a mai napon elkezdi a negyedik generációs iPad Wi-Fi + 3G/LTE, az iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE és az iPad 2 forgalmazását. Az új iPadeket a Telekom kedvező árú otthoni és mobilinternet-csomagokkal együtt  kínálja.

Mobilinternet csomagokkal az ügyfelek kapcsolódhatnak a szupergyors, akár 42 Mbps letöltési sebességet is kínáló HSPA+ hálózatához, illetve az iPad mini és a negyedik generációs iPad készülékek esetében a szoftverfrissítést követően hamarosan az akár 60 Mbps letöltési sebességet kínáló LTE hálózatához.A negyedik generációs iPadet, amely villámgyors vezeték nélküli teljesítményt nyújt, pompás 9,7 inches Retina kijelzővel, az Apple által újonnan tervezett A6X chippel és az új FaceTime HD kamerával szerelték fel. A vadonatúj iPad formatervezést megjelenítő iPad mini 23 százalékkal vékonyabb és 53 százalékkal könnyebb a harmadik generációs iPad-nél. A készülék ragyogó, 7,9 inch méretű Multi-Touch kijelzőt, FaceTime HD és 5 megapixeles iSight kamerákat, villámgyors vezeték nélküli teljesítményt és hihetetlen, akár 10 órás akkumulátor kapacitást kínál.  A negyedik generációs iPad, az iPad mini és az iPad 2 az iOS 6-tal, azaz a világ legfejlettebb mobil operációs rendszerével érkezik, és több mint 200 új funkciót kínál.

Az iPad termékek a T-Mobile és T-Home honlapján elérhető webshopban, valamint a Telekom kijelölt T-Pont üzleteiben vásárolhatók meg.

További információ az árakról és az elérhető internet-csomagokról a www.t-mobile.hu  és www.t-home.hu címen olvasható.

Kulcsszavak: Apple iPad Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01