10,1 hüvelykes MeMO Pad Smart táblagép az Asustól

forrás: Prím Online, 2013. február 11. 19:52

Az ASUS ma bejelentette a MeMO Pad™ Smart nevű készülék megjelenését. Egy négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzorral felszerelt, 10,1 hüvelykes Android 4.1-es táblagépről van szó, amelyek kedvező áron kerül piacra. A mobil szórakozási igények kielégítésére tervezett MeMO Pad Smart az ASUS MeMO Pad családjának első 10,1 hüvelykes tagja, amely a nemrégiben megjelent 7 hüvelykes modell mellé társul. Az eszközzel együtt a cég bejelentette a Folio Key megjelenését is; ez egy külön vásárolható, visszahajtható védőborítás, amely Bluetooth billentyűzettel egészíti ki a MeMO Pad Smart eszközt a hatékonyabb használat érdekében.
 

Ragyogó HD képernyő és elképesztő hangminőség
A „mímó”-nak ejtendő MeMO a „My Mobile. My Moment” („az én mobilom: az én pillanatom”) rövidítése, amely azért kapta ezt a nevet, hogy ezzel is jelezze, hogy az ASUS MeMO Pad™ az úton lévők táblagépe. A MeMO Pad Smart 10,1 hüvelykes képernyője kristálytiszta, 1280 x 800 pixeles felbontású HD képet ad, ráadásul tíz ujjal vezérelhető az androidos alkalmazások kényelmes kezeléséhez. Az IPS technológia fantasztikus, 170 fokos szögből látható képet eredményez, amely a 350 nit-es fényerő révén mindig, még közvetlen napsütésben is jól látható és tiszta.


A MeMO Pad Smart mobil szórakoztató képességeit még tovább javítja az ASUS SonicMaster technológia. Ez a kiváló minőségű audiohardvert (például a nagy rezonanciakamrákat és 25x12 mm-es hangsugárzókkal felszerelt sztereo hangszórókat) kifinomult audiofeldolgozási funkciókkal ötvözi a hasonló méretű táblagépekéhez mérve a legjobb hangminőség eléréséhez. A mindössze 9,9 mm vastag és csupán 580 gramm súlyú MeMO Pad Smart nagy teljesítményű, négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzora gondoskodik a Android 4.1 zökkenőmentes és válaszkész működéséről, illetve az energiatakarékos módban akár 8,5 órás működésről (720p felbontású videók lejátszásakor, 60 nit fényerőn, a fejhallgató alapértelmezett hangerejét használva).


A 16 GB-os belső tároló kibővítésére szolgál az SDHC kártyahely, amelynek kihasználásával bőséges helyhez juthatunk az alkalmazások, filmek és zenék tárolásához. A hátoldali 5 megapixeles és az előoldali 1,2 megapixeles kamerák révén a MeMO Pad Smart ideális eszköz lehet a családdal és barátokkal folytatott videocsevegéshez.

Android 4.1 és exkluzív ASUS alkalmazások
Az ASUS MeMO Pad™ Smart működtetéséről az Android 4.1 gondoskodik, amelyhez jó pár exkluzív ASUS alkalmazás társul. A SuperNote Lite például arra jó, hogy a felhasználók bárhol és bármikor írásra, olvasásra vagy firkálásra használják, a WebStorage Office pedig Microsoft Office-szal kompatibilis dokumentumok megjelenítésére, szerkesztésére vagy létrehozására ad módot. Az alkalmazásokat az App Locker jelszóval védhetővé teszi, az App Backup pedig biztonsági másolatot készít a telepített alkalmazásokról a belső tárolóra vagy egy SD-kártyára.

Folio Key kiegészítő annak, aki nagyobb hatékonyságra vágyik

A külön megvásárolható Folio Key kiegészítő egy olyan visszahajtható védőburkolat a MeMO Pad™ Smart-hoz, amelybe egy Bluetooth billentyűzetet építettek, hogy bárhol hatékonyan használható legyen, otthon vagy útközben is. A könnyű mikroszálas anyagból készült, mágnesesen csatlakozó Folio Key egy asztali támasztékot is tartalmaz, amely kényelmes szögben támasztja meg a képernyőt a filmnézéshez vagy a gépeléshez. A billentyűzet saját belső akkumulátorral működik, amely egy feltöltéssel akár egy hónapig is használható.

Elérhetőség és árak
Az ASUS MeMO Pad™ Smart háromféle színben kapható: éjkékben, meggylilában és jégfehérben. A termékek ajánlott kiskereskedelmi ára 99 900 Ft.

Kulcsszavak: táblagép Tablet PC Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30