Google+ frissítés Androidra és iOS-re

Czipperer Dia, 2013. március 25. 20:43

A Google+ új frissítést kapott Androidra és iOS operációs rendszerre. Nemcsak külsőleg újult meg, de több kisebb belső változást is tartalmaz.

Új külsőt kapott a népszerű mobil operációs rendszereken – Androidon és iOS-en – a Google+, ami sok hasonlóságot mutat az asztali verzióval. Több újítást is belecsempésztek a fejlesztők, többek között a képszerkesztő funkciót, amellyel a felhasználók javítani, forgatni vagy akár levágni is tudják képeiket, de a kontrasztot, telítettséget is állíthatják.

 

Az újdonságok közé tartozik a fotószűrő is, annak jóvoltából, hogy a Google felvásárolta Snapseedet 2012-ben. Ez a funkció nem túl meglepő, tekintve a az Instagram-őrületet. Ezek az újítások azt is mutatják, hogy a Google érdekelt a közösségi média területén is, habár állítja, hogy a Google+ nem közösségi oldal, csupán társadalmi réteget nyújt a meglévő szolgáltatásoknak.

Google+ Androidra és iOS-re

 

Az alkalmazás segítségével egyéb körökben is megoszthatjuk tartózkodási helyünket, és azt is megadhatjuk, kik láthatják a bejegyzéseket. Az applikáció letölthető a Google Play Store-ból és az Apple App Store-ból, ahol részletesebben tájékozódhatsz a frissítésekről.

 

Forrás: Thenextweb.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39