150 ezer felett az appok száma a Windows Phone áruházban

forrás: Prím Online, 2013. április 9. 09:05

A virtuális polcokon található alkalmazások már túlszárnyalták a 150 ezret: ezek között szép számmal akad magyar tartalon is. Ebben a hónapban hazai újdonságokkal jelentkeznek appajánlójuk keretében.

A hírek, horoszkóp, a repülés szerelmesinek kedveznek ezek az alkalmazások, de a banki ügyintézés megkönnyítését segítő applikáció is akad a sorban.Nézzük, miket tesztelhetnek a Windows Phone-tulajdonosok!

 

Index

Azok, akik folyamatosan szeretnének képben lenni a világ híreit illetően, az Index új Windows Phone alkalmazásával böngészhetik az álladóan frissülő cikkeket. Az app révén a hírek fogyasztása kényelmesebb és egyszerűbb, mint valaha, ráadásul sokkal korszerűbb is, mint egy zizegős, óriási méretű újság lapozgatása. Az alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy az érdeklődési körnek megfelelően a felhasználó gyorsan és könnyedén mozoghasson a kiadványok és a cikkek között. Az Index, Totalcar, Velvet, Dívány, Sportgéza, és a Videók tartalmain belül csúsztatással lehet lépegetni, az egyes cikkeket pedig le is lehet tölteni, így azt internetkapcsolat nélkül is bárhol, bármikor elolvashatják a felhasználók a későbbiekben. 

 

OTP Smartbank

Az okostelefonok és táblagépek elterjedése a bankok online ügyintézésére is hatással van. Magyarországon elsőként az OTP Bank biztosít ügyfelei számára aktív banki tranzakciók végzésére alkalmas alkalmazást, amely már Windows Phone operációs rendszerrel rendelkező készülékeken is elérhető. Az OTP SmartBank app segítségével könnyedén, bárhol és bármikor saját kezűleg intézhetik a felhasználók a pénzügyeiket, a bank szolgáltatásai közül így elérhetők az OTPdirekt SmartBank, SmartBank demó, OTP Bank ATM-, bankfiók kereső, devizaárfolyam és pénzváltó funkciók is. Emellett a felhasználók nyomon követhetik OTP SZÉP kártya egyenlegüket, és elfogadóhelyeket is kereshetnek.

 

Nők Lapja Café

A piacvezető női portál új Windows Phone alkalmazása a női célközönséget hivatott még inkább elkényeztetni! Ezentúl már a buszon ülve, sorban állva vagy a reggeli kávé mellett is böngészhetik a Nők Lapja Café híreit a párkapcsolati kérdésekről, egészségről, sztárokról és a legújabb divatról. Az új app segítségével természetesen a friss időjárásról is tájékozódhatnak a felhasználók, de elérhető a Szerencsesüti, az Erénykerék és a Caféblog is - vagyis minden egy helyen, ami egy nőt érdekelhet. A horoszkópok szerelmesei pedig ezentúl zsebükben hordhatják a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is. Vigyázat, csak csajoknak! 

 

Flightradar24

A repülők nyomkövetését az ún. ADS-B technológia (automatic dependent surveillance broadcast) teszi lehetővé, melynek lényege, hogy nem a tornyok határozzák meg radarhullámok útján az aktuális pozíciót, hanem maguk a gépek, méghozzá GPS műholdak segítségével. A Flightradar24 a legnépszerűbb repülőgép-követő app, melynek segítségével a felhasználók már valós időben követhetik a repülőgépeket, "meglátogathatják" bármelyik repülőteret, kereshetnek járatszám vagy útvonal alapján, értesülhetnek a késésekről, járattörlésekről, vagy például arról, ha megváltoztatták a járathoz kapcsolódó kapu számát.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

2019. augusztus 18. 12:23

Átlagosan háromezerért taxiznak a budapestiek

Ugyan még mindig inkább telefonon rendelnek taxit a fővárosiak, de egyre többen használnak valamilyen taxirendelő mobilalkalmazást is - derül ki a Főtaxi megbízásából készített kutatásból. Az elvárásoknak megfelelően új, hasznos funkciókkal bővült a taxitársaság applikációja, így akár már közvetlenül is felhívhatjuk a sofőrt az alkalmazáson keresztül, ha nem találjuk az autót.

2019. augusztus 18. 12:11

Pályázati felhívás kisiskolásoknak

A Magyar Nemzeti Bank (MNB), az MKB Bank Nyrt. (MKB), a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíjpályázatot hirdet a 2019/2020-as tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

2019. augusztus 18. 10:14

A nők sokkal kritikusabbak a másik kinézetét illetően

Több ezren próbálkoztak már bejutni a Szépvagy.hu társkereső oldalra annak júliusi indulása óta, de ez egyelőre csak keveseknek sikerült. Az említett oldal egy zárt társkereső szolgáltatás, ahová csak az kerülhet be, akit a már bent lévők beszavaznak. Mivel a szavazás a feltöltött fotó alapján történik, így az első benyomás, a szimpátia, a másik kinézete fog dönteni arról, hogy a többiek beengedik-e az oldalra.

2019. augusztus 18. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás