A Telekom szolgáltatásai zavartalanul működnek a rendszerindítás alatt is

forrás: Prím Online, 2013. április 16. 13:36

Az új, integrált ügyfélkapcsolati és számlázási rendszer indítása alatt is zavartalanul működnek a Magyar Telekom által nyújtott szolgáltatások – legyen szó vezetékes és mobiltelefon, internet, TV, informatikai, energia vagy bármely más szolgáltatásról. A rendszerindítás nem érinti a létesítési és hibaelhárítási munkákat sem.

Amint azt korábban közzétettük, a rendszerindítás miatt a Telekom üzleteiben április 17. és 21. között csak részlegesen lehet bizonyos ügyeket elintézni, nem lesz mód önkiszolgáló ügyintézésre telefonon vagy online felületen, és 20-án, szombaton az üzletek zárva tartanak. A Telekom arra kéri ügyfeleit, hogy ezekre a napokra ne időzítsenek ügyintézést, ha az nem feltétlenül szükséges.


Az új ügyfélkiszolgáló rendszer a lépcsőzetes bevezetést követően, várhatóan 2014-ben éri el a teljes funkcionalitású, a mobil termékekre is kiterjedő működést. Ezt követően jelennek majd meg az új formátumú, egyszerűbb és könnyen áttekinthető számlák ügyfeleink részére, és lehetővé válik a valamennyi szolgáltatásra kiterjedő egységes Telekom számla megvalósítása is.


Az új rendszer bevezetésével kapcsolatosan részletes információk találhatók a Telekom vállalati weboldalán: www.telekom.hu.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás