Google+: a mobilfelület is átalakult

Czipperer Dia, 2013. május 22. 13:49

A Google számos újítással rukkolt elő I/O fejlesztői konferencián, egyebek közt a Google+ is megújult.

Már korábban beszámoltunk róla, hogy megváltozik a Google+ asztali felülete, azonban itt nem áll meg a sor. A mobilfelület is új arcot kap. Kedden jelentették be a változásokat, ahol azt is elmondták, hogy a fejlesztéssel a céljuk a megjelenés és a hangulat javítása volt mobil felületen is.

 

 

Az újratervezés azt is magában foglalja, hogy a posztok kártyák formájában jelennek meg a hírfolyamban, amelyeket állítólag könnyebb olvasni és megosztani. Ezen kívül a profilok és oldalak kinézete is megváltozott, a borítóképek is megjelennek. A mobilwebes megjelenés az asztali frissítéseket követi, és az új dizájn a Pinteresttel is mutat hasonlóságokat.

 

Forrás: CNET.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HR-ben is jönnek a robotok

Az elmúlt időszak – főként a koronavírus-járvány hatásai miatt – évekkel gyorsította fel a digitalizációt. A HR terület is érintett, ahol a digitális asszisztensek, az automatizált erőforrás-kezelő programok, az algoritmuson alapuló projektmenedzsment eszközök használata már nem csak a jövő megoldásait jelentik. Az egyik legnagyobb magyar tulajdonú HR-szolgáltató vállalat, a WHC Csoport is újabb lépést tett a digitalizáció útján: a vállalat mesterséges intelligencián alapuló chatbotja a külföldről érkező munkavállalók koordinálását és a velük való mindennapi kommunikációt könnyíti meg.

2022. november 27. 12:03

Friss kutatással jelentkezik a Dell

A Dell Technologies új felmérése szerint, két évnyi gyors digitális átalakulás tapasztalatai alapján, az informatikai vezetők fele úgy gondolja, a cége tisztában van azzal, hogy mire van szükség a munkaerő digitális átalakításához. Azonban sok alkalmazottnak nehezére esik lépést tartani a gyors változással. A kutatás több mint 40 országban zajlott 10 500 válaszadó bevonásával. A megkérdezettek több mint kétharmada úgy gondolja, hogy a cégek az átalakulásra irányuló projektek megtervezésekor nem vonják be kellően az alkalmazottakat. 

2022. november 26. 15:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20