A Toshiba bemutatta legújabb, Satellite C-sorozatú laptopjait

Czipperer Dia, 2013. június 5. 08:02

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, kiváló ár-érték arányú, új, Satellite C-sorozatú laptopjait, melyeket mindennapos számítógépes feladatok ellátására terveztek. Az európai piacon 2013 második negyedévétől kaphatók majd.

Széles választék mindennapos használatra

 

"A mindennapos használatra tervezett, kiváló minőségű, megbízható és megfizethető árú, új, Satellite C-sorozatú laptopok számos csatlakozási lehetőséggel, egyes modellek pedig tízujjas érintőképernyővel rendelkeznek" – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. "Nagy örömünkre szolgál, hogy ezek a laptopok– ahogy az idei évben megjelenő más modelljeink is - már a Toshiba új, prémium kialakításának megfelelően készültek".

 

A dizájn legkiemelkedőbb elemei a lekerekített sarkok, körkörösen világító bekapcsoló gomb, valamint a kijelző alatt, a bal oldalon található logó. Az új C-sorozat számos különböző színben és eltérően textúrázott felülettel érhető el. A C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 és C70D modellek matt fekete, csíkosan textúrázott burkolattal készülnek. A C55, C55D és C55t, valamint a C75 és C75D modellek számos csillogó, modern, stílusos színben kaphatók. A szigetes kialakítású billentyűzet könnyű gépelést tesz lehetővé. A Satellite C-sorozat kétféle kivitelben érhető el. A 15,6”-es (39,6 cm) modelleket és 17,3”-es (43,9 cm) notebookok egy részét HD felbontású kijelzővel látták el, a 17,3”-es (43,9 cm) változatok között HD+ felbontású is található, ezeken számos szoftver használata egyszerűbb, a videózás pedig nagyobb élményt nyújt.   

Satellite C50
Satellite C55

 

Interaktív felhasználás – érintőképernyős megoldások

 

A texturált mintás fekete Satellite C50t-t és az ezüstszínű C55t és C55Dt notebookokat a Toshiba érintőképernyővel látta el, mely funkció eddig csak a prémium kategóriás laptopokban volt elérhető. Segítségével a felhasználók maradéktalanul kihasználhatják a legtöbb modellre előtelepített, interaktív Windows 8 operációs rendszer előnyeit.

 

A tízujjas, vékony keretes érintőképernyőn ujjainkkal görgethetjük a weboldalakat és dokumentumokat, a menükben koppintással vagy húzással navigálhatunk, a képen megjelenő elemeket húzással rendezhetjük át, illetve csippentéssel és nyújtással nagyíthatjuk azokat.

 

Az új Satellite C-sorozatú számítógépek mindegyikét hétköznapi feladatok ellátására tervezték, amelybe egyaránt beletartozik az egyszerű irodai alkalmazások használata, a digitális kommunikáció, az internetezés, valamint a multimédiás tartalmak megtekintése is. HD filmeket nézhetünk, online zenét hallgathatunk, egyszerű játékokat játszhatunk otthon és akár út közben is.

Kulcsszavak: Toshiba laptop notebook

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48