Sony Xperia SP a Vodafone kínálatában

forrás: Prím Online, 2013. június 5. 20:00

A Sony Xperia SP pengeéles HD kijelzőjével és szemet gyönyörködtető dizájnjával még a legkritikusabb felhasználókat is meggyőzi. A 4,6 hüvelykes képátlójú, 1280 x 720 képpont felbontású kijelzőn megjelenő képekről és a kiváló fényerősségről a legújabb Mobile BRAVIA® Engine2 meghajtó gondoskodik.

Ezzel napjaink egyik legintelligensebb okostelefon kijelzőjévé avanzsál, hiszen a képernyőn megjelenő tartalom elemzésével automatikusan állítja be a kép tulajdonságait annak megfelelően. Az Xperia SP nemcsak kivételes megjelenítést kínál, hanem mérnöki precizitással készült alumínium keretének köszönhetően egy egységes, elegáns, mégis masszív megjelenésű készülék. A figyelemre méltó formatervezési újdonság – a színváltó áttetsző csík – lehetővé teszi, hogy a felhasználók személyre szabják a beérkező hívások és üzenetek jelzőfényeit, sőt a világítás pulzálását akár kedvenc zenéjük ritmusára is beállíthatják.

A Sony Xperia SP-ben rejlő NFC technológia és a hozzá kapcsolódó One-Touch funkciók gyors és kényelmes kapcsolódást tesznek lehetővé az erre alkalmas készülékekkel, így még könnyebb a zenék és a képek megosztása. Fotózásra egy 8 megapixeles kamera áll rendelkezésre, gyorsfotó és HDR funkciókkal, melyek sötétben és ellenfényben is garantálják a jó képminőséget. Mindemellett elérhető vele a legújabb, nagysebességű, 4G/LTE mobilhálózat is, amely még gyorsabb szórakozást és böngészést tesz lehetővé. Az Android 4.1-es (Jelly Bean) operációs rendszert futtató Xperia SP-ben egy kétmagos, 1,7 GHz-es Qualcomm MSM8960Pro processzor dolgozik, 8 GB belső háttértára pedig microSD kártyával bővíthető.

A Sony Xperia SP Vodafone Red Standard tarifával 8 990 forintos kezdőrészlettel már mától megvásárolható a Vodafone üzleteiben.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07