ASUS BM1 és BP1 PC-k – Intel Core processzorokkal felszerelve

forrás: Prím Online, 2013. június 24. 10:22

Az ASUS ma bejelentette BM1 és BP1 jelű üzleti asztali PC-it, amelyek a legmodernebb, 4. generációs Intel Coreprocesszorokkal és integrált Intel HD Graphics 4600 grafikával vannak felszerelve. A BM1 és a BP1 egyaránt könnyen, szerszámok nélkül szerelhető kivitelt kapott a könnyebb karbantartás és bővítések érdekében.

ASUS Business Suite 2.0 és Intel vPro technológia

 

Mind az ASUS BM1-ben, mind a BP1-ben megtalálható az ASUS Business Suite 2.0 segédprogram, amellyel a rendszergazdák könnyedén tudják felügyelni és karbantartani a PC-ket. Az ASUS által tervezett segédprogramokra, valamint az Intel Small Business Advantage (SBA) platformjára épülő ASUS Business Suite 2.0 olyan szoftverek kombinációja, amelyek kifejezetten a felügyelt hálózattal nem rendelkező, kisebb cégek számára készültek.

 

Az ASUS Easy Update II a BIOS-t és az illesztőprogramokat tartja naprakészen, az USB Blocker véd a jogosulatlan adatgyűjtés és adatátvitel ellen, a Secure Delete pedig biztonságos, helyreállíthatatlan módon törli a már nem szükséges adatokat. Az ASUS Business Suite 2.0 része az exkluzív ASUS Energy Processing Unit (EPU) is az optimális energiatakarékosság érdekében.

 

A BM1AE és BP1AE modellekbe beépített, legfrissebb változatú Intel vPro technológia komolyabb védelmet és felügyeleti lehetőségeket nyújt a nagyobb cégek számára. Rugalmasabb adatkezelési lehetőségeket biztosít a rendszergazdák számára, valamint segít a hasonló szoftverek beszerzési költségeinek, illetve a helyszíni karbantartási költségek lefaragásában.

 

ASUS BM1

 

 

Rugalmas megjelenítési opciók és egyszerűen hozzáférhető ház

 

Az ASUS BM1 és BP1 asztali PC-be VGA, DVI-I és két DisplayPort videokimenet került. Két DisplayPort és egy akár VGA, akár DVI-I kimenet kombinációjával akár három képernyő is kezelhető anélkül, hogy további grafikus kártyára lenne szükség – vagyis ideális megoldást kínál többmonitoros munkahelyek kialakításához. A szerszámok nélkül is hozzáférhető ház és a moduláris belső elrendezés leegyszerűsíti a bővítéseket és a karbantartásokat; az opcionális soros és párhuzamos csatlakozók pedig az olyan régebbi eszközök használatát is lehetővé teszik, mint a mátrixnyomtatók vagy a vonalkód-olvasók.

 

Elsőrangú adatvédelem az ASUS AI Security és egy TPM-lapka kombinációjával

 

Az ASUS BM1 és BP1 asztali számítógépek élenjáró biztonsági szolgáltatásokkal védik felhasználóikat. Az ASUS AI Security a jogosulatlan hozzáférések és vírustámadások ellen véd azáltal, hogy korlátozza a felhasználó elérését meghatározott adatokra és fájlokra, illetve hogy letiltja a külső tárolóeszközök és optikai meghajtók elérését. Mindkét PC-ben található egy beépített Trusted Platform Module (TPM) lapka a titkosított adatok biztonságosabb kezeléséhez és a hardveres hitelesítéshez. A fizikai biztonság növeléséhez mindkét asztali gépben található egy Kensington zárhely és egy lakatrés, valamint képesek riasztásra a ház megbolygatása esetén.

 

ASUS BP1

 

 

ASUS asztali gépek –  megbízhatóság és elégedettség 

 

Az ASUS számítógépek a legkiválóbb minőség, innováció és élettartam hagyományait követik. A PCWorld USA 2012-es műszaki elégedettséget mérő olvasói felmérésén az elégedettség, a megbízhatóság és a szolgáltatások alapján a felhasználók az ASUS-t jelölték meg a legjobb választási lehetőségként az asztali PC-k szegmensében, kiemelve a gépek értéke, kapcsolati lehetőségei, könnyű használata és megbízhatósága miatt érzett elégedettségüket. A felmérés során az is kiderült, hogy az ASUS asztali PC-k azok, amelyeket a legnagyobb valószínűséggel ajánlanának másoknak.

 

Elérhetőségek és árak

 

Az ASUS BM1 és BP1 üzleti asztali PC-k hazai megjelenése a harmadik negyedév végén várható. A BM1 199 900 Ft-os ajánlott végfelhasználói ártól válik elérhetővé, míg a BP1 219 900 Ft-tól lesz megvásárolható.

Kulcsszavak: processzor Intel PC ASUS

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48