Scooter őrülettel ér csúcsra a Hegyalja

forrás: Prím Online, 2013. június 29. 20:51

Ákos koncertjén több ezres nézősereg láthatta, ahogy múlt és jelen szorosan összefonódik. A zenész a 14. Borsodi Hegyalja fesztivál egyik legemlékezetesebb másfél óráját adta, míg az Anti-Flag a kora esti órákban ugráltatta meg a Borsodi Nagyszínpad előtt összegyűlt hegyaljásokat. A Kiscsilag és az Anna and the Barbies sikere borítékolható volt. Igor Cavalera, a Sepultura ex-dobosa a Malátabár emelvényén nyomta meg a party gombot Mixhell névre keresztelt „rock-tronica” projektjével. A fesztivál utolsó napján a Scooterrel együtt tombolnak a fesztiválozók, méghozzá az elővételben elfogyott belépők alapján óriásközönség előtt. Az északi folk metal kedvelőinek az Ensiferum hozza el a megváltást, míg a Punnany Massif új dalait mutatja be rajongóinak. Zárásként itt lesz az Edda Művek, a Quimby, valamint a Hősök és az Akkezdetphiai is.

A csütörtök óta Tokajban állomásozó Anti-Flag saját koncertjükre készülve megkóstolt néhány helyi borkülönlegességet, majd fellépésükön már a fesztivál legnagyobb 'körtáncát' köszönhetjük nekik. A pittsburghi punkok rengeteg nemes ügy mellett állnak ki, most viszont a közönség köreibe álltak be, egészen pontosan dobosuk az utolsó dalt a fesztiválozók gyűrűjében püfölte végig a küzdőtéren. Ákos Szinti-rockja precíz volt, látványos és roppant intenzív. A show egyszerre elégítette ki a zenész korai- és új korszakáért rajongókat. Igazi szuperválogatott verődött össze pénteken, hiszen az Ivan and the Parazol retro rock bulija mellett a Magna Cum Laude pálinkázása, a Kiscsillag kockacukra, vagy a Compact Disco eurokompatibilis muzsikája is emlékezetes perceket okozott. Az éjszakát egyrészt a Mixhell, vagyis Igor Cavalera pörgette fel, de a Nemjuci Pepsi Nagyszínpados koncertjét is rengetegen nézték meg a késői óra ellenére.


Az utolsó, szombati napon a Scooteré lesz a főszerep, akik bár visszatérő vendégnek számítanak hazánkban, mégis rekord közeli nézősereg várható Tokaji vendégeskedésük alkalmából. Vélhetően sokan lesznek a Punnany Massif buliján is, hiszen a pécsi alter/hip-hop duó népszerűsége az elmúlt egy évben meredeken ível felfelé. A Brains nem titkoltan mindenkit megmozgató szándékkal áll majd fel a Borsodi Nagyszínpadra, ahogy a Quimby fellépése is óriási közösségi élménnyé válik, mikor ezrek éneklik együtt a zenekar legnagyobb slágereit. Az Edda Művek megállítja, sőt kicsit vissza is pörgeti az időt, a Hősök és az Akkezdetphiai pedig a hip-hop rengetegébe engedne majd bebocsátást. A finn Ensiferum koncertjére is hatalmas az érdeklődés, hiszen a csatametált játszó északi brigád régóta közönség kedvencnek számít hazánkban.


A Hegy' Karriergyárban Andrássy Dániel mutatja be Leonar3Do névre keresztelt fantasztikus találmányát, majd folytatódnak a pályájukat még csak keresőket segítő előadások, mindezek továbbra is sör- és jégkrémnyereménnyel és még sok más meglepetéssel felpezsdítve. A Magyar Teátrumban Puzsér Róbert jelenik meg ismét, az előző előadások tekintetében pedig újfent parázs és meredeken humoros performanszra lehet számítani. Az adidas originals street art parkban Capoeira, valamint freestyle foci bemutató és a Break verseny döntője várja a látogatókat.
 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39