Irodapiaci mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

forrás: Prím Online, 2013. július 3. 08:39

Most minden eddiginél egyszerűbb az irodakeresés és a piaci informálódás az Irodakereso.info mobilalkalmazásával, melynek iPhone-ra és Androidra fejlesztett alkalmazása már elérhető az App Store és a Google Play oldalain. A nemzetközi irodakereső Magyarország, Románia, Ausztria, Csehország és Szerbia irodabérlési lehetőségeit, irodapiaci történéseit prezentálja és teszi elérhetővé bárhol és bármikor.

Az applikáció dinamikus és könnyen áttekinthető. Nyitó lapján az érdeklődő, kiválaszhatja, hogy melyik ország irodapiacára kíváncsi, milyen nyelven is szeretné igénybe venni az alkalmazást. Ezt követően a kiválasztott ország legfrisseb irodapiaci híreit, bérbeadási tranzakcióit, illetve kiadó iroda és irodaház kínálatát nézheti át, keresheti meg egyszerűen és gyorsan a szükséges információt.

 

Az applikáció irodaház keresője lokáció, kategória, kiadó terület és bérleti díj szűröket alkalmazva támogatja az irodakeresést, informálódást. A keresés eredményeként megtalált irodaház részletes adatlappal, fotókkal, bérleti ajánlatkérési lehetőségel áll az irodakeresők rendelkezésére, erős támogatást adva az irodaház tulajdonosainak és bérbeadóinak. 

 

iPhone applikációAndroid applikáció

Kulcsszavak: mobilalkalmazás iroda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59