LG Tervezői Ösztönző Program indul épületgépészeti szakemberek számára

forrás: Prím Online, 2013. július 12. 08:03

Az LG az épületgépészeti iparág legsikeresebb szakembereit díjazza az LG Tervezői Ösztönző Program keretében, amelynek során a kiválasztott tervezők eljuthatnak a vállalat franciaországi Energetikai Kutatóközpontjába.

Az LG a legmodernebb, az iparág csúcsát jelképező termékek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a szakemberek képzésére és a tehetségek támogatására. Ennek a hosszútávú törekvésnek az LG Tervezői Ösztönző Program a legújabb állomása, amelynek keretében az adott szintet elérő épületgépészeti tervezők meghívást kapnak idén év végén az LG Valenciennes-ben lévő Energetikai Kutatóközpontjába. Az ösztönző tanulmányútra 2013. november 30-áig megvalósult projektekkel lehet pályázni, az elbírálás pedig a változó hűtőközeg áramú (VRF) rendszerekre vonatkozó értékesítési mutatók alapján történik.

 

„Az LG az élen jár épületgépészeti berendezések fejlesztésében, és a vezető szerepének megőrzése érdekében különös gondot fordít a tervező mérnökök képzésére, továbbképzésére.nyilatkozta Mr. Jae Won Yu, az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának vezetője. – Az LG Tervezői Ösztönző Program kiváló lehetőség arra, hogy a legsikeresebb szakembereket díjazzuk, ismereteiket tovább bővítsük és betekintést engedjünk az LG egyik legfontosabb európai kutatás-fejlesztési központjának munkájába.”

 

Az LG a Tervezői Ösztönző Programon kívül számos más módon is támogatja a mérnökképzést, úgy mint a Budapesti Műszaki Egyetemmel való magas szintű együttműködés, a 2007 óta működő LG Klíma Akadémia, vagy az idén harmadszorra megrendezett akkreditált LG Mérnöknap.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Csak a legszemfülesebbek kapnak támogatást a napelemes pályázat második ütemében

Valósággal elszabadult a kereslet a napelemek iránt a rezsiváltozások bejelentését követően, ami érezhető lesz a napelemes pályázat novemberre előrehozott második ütemében is. Miklovicz Péter, a Gordius Solutions Tender Kft. ügyvezetője elmondta, ezúttal kulcsfontosságú lesz a gyorsaság is, ugyanis most már a beadási sorrend is számít majd. Hozzátette, mindeközben az előző körben támogatói okiratot szerző pályázóknak is résen kell lenniük a projekt szakszerű megvalósítása érdekében, különben hiába a támogatói okirat, nem fogják tudni lehívni a megnyert összeget.

2022. szeptember 18. 10:20

Idén is pályázhatnak az innovátorok

Az elmúlt két év zseniális pályamunkái után ismét meghirdették a HTE Fekete László-díjat. A hazai távközlési és informatikai szakma kiemelt tagja, Fekete László emlékére létrehozott díj az infokommunikációs innovátorok elismerésére hivatott. A zsűri 2022. október 1. éjfélig várja a jelentkezőket, akiktől mindössze egy maximum 6 oldalas, tevékenységüket bemutató pályázati anyagot kér. A jutalmazás impozáns: a szakmai elismerés mellé 1.000.000 Ft is jár az év innovátorának.

2022. szeptember 9. 20:26

Elindult Az Év Honlapja 2022 Pályázat!

Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázatára 2022. október 15-ig lehet jelentkezni. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

2022. szeptember 1. 16:16

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Újra keresik az év webshopjait

A szervezők bejelentették, hogy 2022. október 26-án rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi eseményét, Az Év Webshopja Konferencia és Verseny rendezvényt. A tíz fős szakmai zsűri és a szervezők már várják azoknak a webáruházaknak a jelentkezését, akik szeretnék ingyenesen megmérettetni magukat a magyar internetes kereskedelmi szakma előtt. A 2017 óta évente megrendezésre kerülő verseny különlegessége, hogy nem a népszerűségről, csupán a szakmaiságról szól. Így tehát a legkisebbektől egészen az óriásvállalatokig bárki beadhatja a pályázatát.

2022. július 8. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38